‘Tüyap Samsun EV’leniyoruz Fuarı’ açıldı

60 firmanın katılımı ve zengin içeriği ile birden çok sektöre olumlu katkılar sağlayarak ticari işbirliklerin geliştirilmesine olanak sağlayan Tüyap Samsun EV’leniyoruz Fuarı, ekonomiye ciddi katkılar sunuyor.

info@karadenizekonomi.com / 30.01.2020

‘Tüyap Samsun EV’leniyoruz Fuarı’ açıldı

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, T.C. Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve KOSGEB’in destekleri ve işbirlikleri ile hazırlanan Samsun EV’leniyoruz 2020 4.Evlilik Hazırlıkları, Konut Projeleri, Mobilya, Aksesuar, Dekorasyon, Züccaciye, Gelinlik, Damatlık, Abiye Kıyafet, Çeyiz, Halı, Düğün Organizasyonu, Beyaz Eşya, Ev Elektroniği Fuarı, TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde Samsun Valisi Osman Kaymak katılımı ile açıldı. Düzenlenen törene Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı  Mustafa Demir, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fahri Eldemir, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüb Güler ve TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı  Gökalp Gökdemir katıldı.

‘’60 firma katılacak’’

Bu yıl  60 firmanın katılımı ve zengin içeriği ile birden çok sektöre olumlu katkılar sağlayarak ticari işbirliklerin geliştirilmesine olanak sağlayan Tüyap Samsun EV’leniyoruz Fuarı, evini yenileyecek ve evlenecek çiftlere sundukları alternatifleri ile ekonomiye ciddi katkılar sunuyor. Fuarda katılımcı firmalar hedef kitlelerine ulaşma ve ürünlerini tanıtma çalışmalarını daha etkin bir biçimde yapabilme fırsatı yakalayarak, bölgenin ticari ve sosyo-ekonomik potansiyeline katkıda bulunuyor. Evleniyoruz Fuarı ile, yoğun bir alışveriş döneminin yaşandığı evlilik hazırlıkları sürecinde çiftler, gelinlikten davetiyeye, mobilyadan halıya, beyaz eşyadan perdeye, düğün mekanından ayakkabı ve çantaya kadar tüm ihtiyaçlarını beş günde tamamlayabilecek, fiyat karşılaştırması yapabilecek, yeni trendleri takip edebilecek ve fuara özel kampanyalardan faydalanabiliyor.

 ‘Beş gün sürecek’’

Ziyaretçiler beş gün boyunca düzenlenecek Abiye Defilesi, Kına Gecesi Ritüeli, Orkestra, Dans ve Sahne Performansları, Gelinlik Defileleri, Gezici Orkestra, Saç ve Makyaj Şovları ile sezonun tüm yeniliklerini yakından görme fırsatı yakalayacak. Fuar defile ve  organizasyonlarla adeta bir festivale dönüşüyor. KOSGEB tarafından desteklenen ve girişin ücretsiz olduğu Fuar 29 Ocak - 1 Şubat tarihleri arasında 10:00-20:00, 2 Şubat tarihinde ise 10:00-19:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir.

 Ücretsiz Servis: Cumhuriyet Meydanı Atatürk Parkı Karşısı Anayol üzerinden fuar alanına sefer düzenleyecek olup, güzergâh üzerinde duraksama yapmayacaktır.

 Ücretsiz Servis Saatleri:

Meydan Kalkış: 11.00-12.00- 13.00 - 14.00 -  15.00 – 16.00 - 17.00- 18.00

Fuar Alanından Kalkış: 13.00 – 15.00 – 17.00 - 20.00

 Fuara Giriş: Girişler ücretsizdir.

Fuar hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve etkinlikleri takip etmek için www.samsunevleniyoruzfuari.com  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar