Yatırımcıya Vali’den açık destek

Vali Recep Kızılcık, Trabzon’a yatırım yapacak bütün iş adamlarına ellerinden geldiğince destek olmaya hazır olduklarını söyledi.

info@karadenizekonomi.com / 18.04.2018

Yatırımcıya Vali’den açık destek

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Karadeniz İşadamları Derneği (KARGİD) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yaşar Altıntaş ve yönetim kurulunu makamında kabul etti.

Yeni oluşan yönetim kuruluna başarılar dileyen Vali Kızılcık, sivil toplum kuruluşları ve özel sektörün Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’ndan istifade etmeleri gerektiğini ifade etti. Kızılcık, “Yeni yönetiminizin Trabzon’umuza, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. İş adamlarımıza devletimiz, yatırım yapmaları için de gerekli kolaylıkları sağlıyor. Biz de Trabzon’umuza yatırım yapacak bütün iş adamlarına elimizden geldiğince destek olmaya hazırız. Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı, bizim için çok önemli bir fırsat. Avrupa Birliği’nden de zaten projeler alıyorsunuzdur. Turizm sektöründe kalkınma ajansımız ile birlikte çok önemli duyurulara çıktık. Çok önemli projelere de destek olduk. İl Özel İdaremiz tarafından hazırlanan birkaç restorasyon projemiz vardı. Bunların ihaleleri de gerçekleşti. Bu anlamda sivil toplum kuruluşlarımızın ve özel sektörümüzün bu tür projelerden istifade etmeleri gerekiyor” dedi.

KARGİD Başkanı Ahmet Yaşar Altıntaş ise yönetim kurulunda birkaç değişiklik yaptıklarını, ülkeye faydalı işler yapmanın gayretinde olduklarını dile getirdi. 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar