Yusufelili esnaflara sağlıkta yüzde 15 indirim

Yusufelili esnafların Buhara hastanesinde yüzde 15 oran indirimle muayene olabilecekler.

info@karadenizekonomi.com / 19.03.2020

Yusufelili esnaflara sağlıkta yüzde 15 indirim

Yusufeli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Bülent Özdemiroğlu, Erzurum Buhara hastanesi Başhekimi ile yaptığı görüşmede Yusufelili esnafların Buhara hastanesinde yüzde 10-15 oranla indirimle muayene olabileceklerini açıkladı.

Bu indirimden esnafın kendisi, eşi ve çocukları faydalanabilecek diyen Başkan Özdemiroğlu, ‘’Esnaflarımızın indirimden faydalanabilmesi için Yusufeli Esnaf ve Sanatkarlar odasına gelip kendisi, eşi ve çocuklarının kimlik bilgilerini vermeleri gerekmektedir. Eş zamanlı olarak Rize ve Trabzon’da ki özel hastanelerle görüşmeler devam etmekte olup çok yakın zaman da Yusufelili esnaflarımız oralarda da bu hizmetten yararlanabilecekler. Amacımız Yusufeli Esnaf ve Sanatkârlarımızın ve ailelerinin sağlık hizmetlerini daha iyi ve kaliteli uygun fiyata alabilmeleri için yapılan bir çalışmamız oldu. Ayrıca yine Yusufeli Esnafına  Çoruh Elektrik Perakende Satış A.Ş (Aksa) arasında Odalarımıza kayıtlı üyelere indirimli elektrik kullanması için protokol imzalanmıştır. Protokol gereği indirim kampanyasından faydalanmak isteyen oda üyelerinizin yıllık 1400 kwh serbest tüketici limitini geçmiş olması gerekmektedir. İş bu protokol kapsamında oda üyelerine seçimlerine göre aktif enerji bedeli 12 ay süre ile indirim uygulanacaktır. İndirimli Elektrik satışından yaralanmak isteyen oda üyeleriniz oda kayıt belgesi ile ilçenizdeki Aksa’ ya başvuruda bulunmaları yeterli olacaktır. Bizler Yusufeli esnaf ve sanatkârlarımızın her platformda hakkını savunacağımıza ve sesi olacağımıza söz vermiştik, bu sözümüzü de elimizden geldiği kadar yerine getireceğiz. Yusufeli kamulaştırma ve hak sahipliği konusunda yeni müjdeler verebilmek için çalışmalarımız devam ediyor. Kesinleşince sizlerle paylaşacağız esnafımıza hayırlı ve bol kazançlar dileriz’’ diye konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar