OTSO’dan kampanyaya 52 bin TL destek

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, coronavirüs (covid-19) salgını dolayısı ile ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına Ordu TSO olarak 52 bin TL katkı sağlayarak destek olacaklarını açıkladı.

info@karadenizekonomi.com / 23.04.2020

OTSO’dan kampanyaya 52 bin TL destek

Kampanyaya destekte bulunduklarını dile getiren Başkan Şahin, ‘’Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 'Biz bize yeteriz Türkiyem' sloganıyla başlatılan kampanyaya Ordu TSO olarak biz de ilimizin plakası olan 52 bin TL Bağışlayarak destek olduk. Ben Ordu TSO Yönetim Kuruluma, Meclisimize ve Üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu süreçte devletimizin her zaman yanında olmaya ve gerektiğinde de destek olmaya devam edeceğiz. Ayrıca bu süreçte devletimizin ve hükümetimizin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gördük. İnşallah bu süreci kısa sürede sağlıklı bir şekilde atlatırız. Gün birlik olma günüdür’’ şeklinde konuştu.

‘’1100 adet gıda yardım paketi’’

1100 aileye gıda yardımında bulunduklarını söyleyen Şahin, ‘’Odamız tarafından her Ramazan Ayı’nda ihtiyaç sahibi aileler ile paylaşılmak TOBB ve Ordu TSO’nun katkılarıyla oluşturulan “1100 Adet Gıda Yardım Paketi” çalışması, bu yıl koronavirüs (Covid-19) salgını dolayısı ile mağduriyet yaşayan vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek adına ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmasına başlandı. Temel gıda malzemelerinden oluşturulan yardım paketlerinin bir bölümü Vefa Sosyal Destek Grubuna teslim edildi. Odamız tarafından hazırlanan gıda paketleri Yönetim Kurulu, Meclis üyelerimiz ve ilimizde kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu aracılığıyla mağduriyet yaşayan ailelere iletilmeye devam etmektedir’’ dedi.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar