Yason Burnu kendine hayran bırakıyor

Ordu’nun Perşembe ilçesinde bulunan Yason Burnu doğal yapısı ve tarihi mekânları ile her gün yüzlerce yerli ve yabancı turist ağırlıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından alanın arkeolojik ve doğal yapısına uygun yapılan düzenlemelerle cazibesi artan Yason Burnu, ziyaretçilerin beğenisini kazanıyor.

info@karadenizekonomi.com / 9.07.2021

Yason Burnu kendine hayran bırakıyor

Karadeniz sahili boyunca üzerinde kilise bulunan tek yarımada olan, güneşin doğuşu ve batışının çıplak gözle izlenebildiği Yason Burnu her gün ağırladığı yüzlerce yerli ve yabancı turistle Ordu turizminin gözde mekânlarından biri olma özelliğini taşıyor. Ordu’nun sakin şehir ünvanlı Perşembe ilçesinin 15 kilometre batısında, Çaytepe Mahallesi sınırları içerisinde bulunan birinci derece arkeolojik, ikinci derece doğal sit alanı olan Yason Burnu doğal ve tarihi güzellikleri ile kendine hayran bırakıyor.  Şehrin turizmine önemli katkılar sunan Ordu Büyükşehir Belediyesi, yeni turizm destinasyonları oluşturmanın yanı sıra mevcut alanlarda yaptığı çalışmalarla da büyük takdir topluyor.

ETİKETLER; Karadeniz Ekonomi
Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar