Bekiroğlu’ndan eğitime destek sözü

Ordulu hayırsever iş insanı Murat Bekiroğlu eğitime destek olmak amacıyla dört okula bilgisayar sınıfı açarken, bir okul ve bir konferans salonu sözü de verdi.

info@karadenizekonomi.com / 19.03.2021

Bekiroğlu’ndan eğitime destek sözü

Tüm iş insanlarını ve hayırseverleri de eğitime katkı sunmaya davet eden Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, ‘’Hayırsever iş insanımız Murat Bekiroğlu, Gazi İlkokulu, Karşıyaka Ortaokulu, Ordu Anadolu Lisesi ve Başöğretmen İlkokuluna bilgisayar sınıfı kazandırdı. Bekiroğlu ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ilerleyen yıllarda Altınordu ilçemizde 1 okul ve konferans salonu yaptırma sözünü verdi. Eğitime yapılan yatırımın geleceğimize yapıldığını biliyoruz ve ülkemizde eğitim alanında devlet-millet iş birliği ile güzel çalışmalar yapılmakta olduğunu görüyoruz. Ne mutlu bize ki bunun en güzel örneklerinden biri de ilçemizde, hayırsever iş insanımız Murat Bekiroğlu tarafından gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm eğitim camiası adına kendisine teşekkür ediyorum, ilçemizdeki eğitim kurumlarına bu cömert katkılarının devamını diliyorum. Tüm iş insanlarımızı ve hayırseverleri de eğitim kurumlarına katkı sunmaya davet ediyorum’’ diye konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar