33 şehit, 32 yaralı!

Suriye'nin İdlib bölgesinde Mehmetçiklerimizin üs bölgesi olarak kullandığı belediye binalarına yapılan saldırı sonucu 33 askerimiz şehit düşerken 32 askerimiz ise yaralandı.

info@karadenizekonomi.com / 28.02.2020

33 şehit, 32 yaralı!

Suriye'nin İdlib bölgesinde Mehmetçiklerimizin üs bölgesi olarak kullandığı belediye binalarına yapılan saldırı sonucu 33 askerimiz şehit düşerken 32 askerimiz ise yaralandı. Saldırının ardından sosyal medya platformları yavaşlatılırken yapılan Güvenlik Zirvesi ile birlikte rejim güçlerini vurma kararı alındı. Türkiye'de yaşayan mültecilere ise Avrupa'nın kapıları açıldı. Artık mülteciler Avrupa'ya geçiş yapabilecek, sadece Türkiye'ye geçişler kontrol edilecek.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun Güvenlik Zirvesi sonrası yaptığı açıklamada, ‘’Zirvede, Esed rejiminin yüz binlerce Suriyelinin ölümünden sorumlu olduğu vurgulanarak, namlusunu, Türkiye Cumhuriyeti'nin hak ve menfaatlerini korumak üzere görev yapan askerlerimize doğrultan gayrimeşru rejime misliyle mukabele edilmesi kararlaştırılmıştır. Bu kapsamda hava ve kara ateş destek unsurlarımızla rejimin bilinen tüm hedefleri ateş altına alınmıştır, alınmaya devam etmektedir'' şeklinde konuştu.

 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar