​KATİD 2018’i değerlendirdi

KATİD (Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği) her sene yaptığı yılsonu bölge turizminin değerlendirme toplantısını ve geleneksel yılsonu galasını Karadeniz bölgesi otelcilerinin katılımı ile gerçekleştirdi.

info@karadenizekonomi.com / 2.01.2019

​KATİD 2018’i değerlendirdi

Performans yerinde saydı

Karadeniz Bölgesi’ndeki 12 ilden (Kastamonu, Karabük, Bolu, Çorum, Sinop, Amasya, Samsun, Ordu Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane) 45’in üzerinde yatırımcı ve yönetici Samsun North Point Otel’de düzenlenen beşinci yıl galasında yılsonu değerlendirmesi yapıldı.

Toplantıda konuşan KATİD Başkanı Murat Toktaş, “Dernek olarak bölgemizdeki sektörel gelişmeleri aktarmak ve değerlendirmelerde bulunmak dışında sorunları belirlemek, ilgili makamlara iletmek ve çözüm yolları aramak için hep birlikte hareket ediyoruz. 2018 yılı son çeyreğindeki düşüşe rağmen geçen yıl seviyelerinde yılı kapatıyoruz” dedi.

Toplantıda aylık olarak yayınlanan “Karadeniz Turizm Bülteni” adlı bir gazete, web sitesi ve e gazete ile ilgili bilgi veren KATİD Başkan yardımcısı Ali Şahin de “basılı ve sosyal gazetelerimiz ile sesimizi daha iyi duyurmak, bölgemizdeki sektörel her türlü faaliyeti gelişmeleri duyurmak, sorunlara yer vermek ve iller arasındaki iletişimi geliştirmeyi planlıyoruz” diye konuştu. KARADENİZ EKONOMİ

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar