​Turnagaz OTOGAZ’a ağırlık verecek

Gesan Yatırım ve Ticaret Yönetim Kurulu Üyesi A.Kadir Engin, İzmit'te ise büyüyerek Türkiye geneline hizmet veren bir firma haline geldiklerini aktardı.

info@karadenizekonomi.com / 17.06.2014

​Turnagaz OTOGAZ’a ağırlık verecek

Firmalarının 33 yıldır Turnagaz markasıyla LPG sektöründe faaliyet gösterdiğini dile getiren Gesan Yatırım ve Ticaret Yönetim Kurulu Üyesi A.Kadir Engin, İzmit'te ise büyüyerek Türkiye geneline hizmet veren bir firma haline geldiklerini aktardı.

1981 yılında Ordu’da kurulan firmaların 1983'te Ordu LPG dolum tesisini faaliyete geçirdiklerini kaydeden Engin, kurulan tesisle Turnagaz markasıyla Karadeniz Bölgesine hizmet vermeye başladıklarını söyledi.

Turnagaz olarak evlere, sanayi kuruluşlarına ve LPG kullanan benzinli araçlara LPG temin ederek çevrenin kirlenmesini önlediklerini aktaran Engin, ''Halkımızın can ve mal güvenliğine verdiği önemden dolayı Türkiye de ilk sigortalı tüp uygulamasını başlatan da Turnagaz oldu. Ayrıca satışa sunduğumuz tüplerin tamir ve bakımını yapmak için Samsun LPG dolum tesisi arsası içinde 700 metre kapalı alanlı bir binada kumlama ve ateşli tamir bakım ünitesi kurduk. Karadeniz Bölgesinde ki ilk LPG otogaz istasyonu açan Turnagaz, kendi teknik ekibini kurarak ve son teknoloji ürünleri kullanarak otogaz ağını genişletti. Turnagaz yaygın tüplü, otogaz ve dökme gaz bayilik ağı, güçlü nakliye filosu,emniyetli ve sigortalı tüpleri sayesinde müşterileriyle bütünleşmeyi başardı'' dedi.

Bu yıl otogaza ağırlık verilecek

Turnagaz olarak bu yıl, otogaza ağırlık vereceklerini dile getiren Engin, yılsonuna dair ciro hedeflerinin ise 250 milyon TL olduğunu bilgisini verdi.2012 yılında 205 milyon TL 'lik ciro yaptıklarını hatırlatan Engin, geçen yıl ise 216 milyon TL'lik ciroya ulaştıklarını açıkladı. Şuanda Ordu, Samsun ve Kocaeli'deki tesislerle LPG sektörüne yönelik faaliyetlerine devam ettiklerini belirten Engin, Turnagaz olarak yıllık toplam 87 bin 739 bin ton kapasiteyle hizmet verdiklerini söyledi.Ordu tesislerinin yıllık 40 bin 176 ton kapasiteye sahip olduğu bilgisini veren Engin, Samsun tesislerinin yıllık 26 bin 611 ton,Kocaeli tesislerinin ise yıllık 20 bin 952 ton kapasiteye sahip olduğunu açıkladı. Murat Gürsoy

ETİKETLER;
Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar