Altında kredi kartına 8 taksit

Kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek basılı ve külçe halinde olmayan kuyumculuk harcamalarında taksitlendirme süresi dört aydan sekiz aya çıkarıldı.

info@karadenizekonomi.com / 25.10.2019

Altında kredi kartına 8 taksit

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek basılı ve külçe halinde olmayan kuyumla ilgili harcamalarda taksitlendirme süresinin dört aydan sekiz aya çıkarıldığını açıkladı. Taksit sayısındaki artışın iş dinamiklerine ivme kazandıracağını söyleyen Mücevher İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kamar “Taksit sayısının artmasıyla birlikte tüketicinin mücevhere ulaşması kolaylaştı. Bu durum iç piyasadaki mücevher satışlarını arttırıp, kuyum sektörünün diğer sektörlerle rekabet etme şansını artıracaktır. Taksit sayısındaki artışın iç piyasanın dinamiklerinin gelişmesine katkı sağlarken, aynı zamanda yatırım ve tasarruf yapmak isteyenler için güzel bir fırsat olacak. Mücevher "lüks bir tasarruf aracı"’’ ifadelerini kullandı.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar