Dolar - euro kaç TL?

1 Mayıs nedeniyle global piyasaların kapalı olduğu bugün, doların küresel bazda gerçekleştirmiş olduğu yükselişin etkisiyle dolar/TL kuru 4,10 seviyesini gördü. Euro/TL ise 4,9266 seviyesinde yer alıyor.

info@karadenizekonomi.com / 1.05.2018

Dolar - euro kaç TL?

TCMB Başkanı Murat Çetinkaya'nın sadeleşme konusunda yakın zamanda adım atılacağını açıklamasının ardından haftanın ilk işlem gününde 4,03 seviyesine kadar gevşeyen dolar kuru, bugün yeniden yönünü yukarı çevirdi.


1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları dolayısıyla yurtiçi - yurtdışı piyasaların tatilde olduğu bugün, doların küresel bazda gerçekleştirmiş olduğu kazanımlar sonrasında dolar/TL kuru 4,10 seviyesini gördü.

Dolar endeksi, dün yüzde 0,40 civarında bir artışla 92 seviyesine çıkarak 11 Ocak'tan bu yana en yüksek seviyeye ulaştı. Dolar endeksindeki bu artış sonrasında Türk Lirası da benzer ülke para birimleriyle birlikte yüzde 1'e yakın oranda değer kaybetti.

Euro/TL ise, 4,9266 seviyesinde yer alıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR OLDU?

İstanbul Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 172,20 lira, Cumhuriyet altınının satış fiyatı ise 1.152,00 lira oldu.

ETİKETLER; Dolar Euro Döviz
Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar