En Kredili 28 İl Arasındayız

Ordu Türkiye illeri sıralamasında kamu bankası kredi kullanımında 34'üncü oldu.

info@karadenizekonomi.com / 13.01.2015

En Kredili 28 İl Arasındayız

TBB Risk Merkezi Kasım ayı nakdi kredi iller dağılım sonuçları açıklandı.Orduda geçtiğimiz yılın 11 ayında 1 milyar 738 milyon Tl'si kamu,2 milyar 778 milyon TL'si özel bankalardan olmak üzere toplam 4 milyar 517 milyon 284 bin Tl tutarında nakdi kredi kullanımı gerçekleşti.Orduda nakdi kredi kullanım performansı bakımından Türkiye iiler sıralamasında 28'inci oldu.

Kamu Kredisi İller Sıralaması

Ordu Türkiye illeri sıralamasında kamu bankası kredi kullanımında 34'üncü oldu.Kamu Bankası kredi kullanım yüksekliği bakımından sıralama,Türkiyede en yüksek tutarda özel banka kredisi kullanım sıralaması İstanbul,Ankara,İzmir,Antalya,Bursa,Gaziantep,Kocaeli,İzmit,Adana ,Konya,İçel,Denizli,Kayseri,Hatay,Muğla,Manisa,Tekirdağ,Samsun,Eskişehir,Balıkesir,Aydın,Diyarbakır,Sakarya,Kahramanmaraş,Trabzon,Şanlıurfa,Malatya ,Erzurum,Zonguldak,Afyonkarahisar,Çorum,Edirne,Çanakkale,Mardin ve Ordu olarak kaydedildi.

Özel Banka Kredi Sıralaması

Erzurum,risk merkezi verileri üzerinden yapılan değerlendirmeye göre özel banka kredisi kullanım performansı bakımından 27'inci oldu.Türkiyede en yüksek tutarda özel banka kredisi kullanım sıralaması'nın ilk 10 şehri İstanbul,Ankara,İzmir,Antalya ,Bursa,Gaziantep,Kocaeli,Adana,Konya,İçe olarak yer aldı.

Toplam Kredi Kullanım Performansı

Erzurum özel ve kamu bankası kredisi toplamında ise Türkiye illeri sıralamasında 28'inci sırada kaldı.Türkiyede en yüksek tutarda kredi kullanımı olarak ilk 5 il sıralamasında başta İstanbul,Ankara,İzmir,Antalya,Bursa yer alırken 29'uncu sırada ise Ordu yer alıyor.

ETİKETLER; Kredi Ordu Performans
Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar