Grameen Mikrokredi Tanışma Toplantısı Ordu'da Yapıldı

"SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE ÖNEM VERİYORUZ"

info@karadenizekonomi.com / 10.04.2015

Grameen Mikrokredi Tanışma Toplantısı Ordu'da Yapıldı

Ordu’nun Altınordu ilçe Belediyesi ile Türkiye İsrafı Önleme Vakfı tarafından bayanlara yönelik düzenlenen "Türkiye Grameen Mikrokredi Programı" Altınordu’da gerçekleşti.

Düzenlenen Etkinliğe Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Başkan Yardımcıları Aydın Şaşmaz ve Fatih Evli ile Türkiye İsrafı Önleme Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Aziz Akgül ve çok sayıda Grameen Mikrokredi programına dahil olan bayan üyeler katıldı. Düzenlenen tanışma toplantısının ardından konuşma yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş "Sosyal sorumluluk projesi içerisinde kendi evinizde, hem el sanatlarınızı geliştirmeniz, hem de ailenize maddi kaynak sağlıyor olmanız dolayısı ile sizlere teşekkür ediyorum" dedi.
"SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE ÖNEM VERİYORUZ"
Düzenlenen etkinlikte konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, "Altınordu Belediyesi olarak, kuruluşumuzun hemen ardından İsrafı Önleme Vakfı ile iletişim haline geçerek yapabileceğimiz çalışmalar konusunda hızlı adımlar attık. Bu, bizim ilk adımımız değil. 2010 yılında İl Genel Meclis Başkanlığı yürüttüğüm dönemde de önemli çalışmalar için start vermiştik. Biz, sosyal sorumluluk projesini her alanda yürütmeye gayret gösteriyoruz. Belediye olarak hizmetimizi biz de tasarruf ağırlıkta ama yatırım odaklı olarak sürdürmeye devam ediyoruz. Sosyal proje olarak gördüğümüz her alana gerek Ordu Büyükşehir Belediyemiz, gerekse Altınordu Belediyesi olarak katkı sunmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Programda bir konuşma yapan Türkiye İsrafı Önleme Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Aziz Akgül ise, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a vakfa verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Düzenlenen program mikrogirişimci kadınlara öncülük eden girişimci kadınlara teşekkür belgelerinin verilmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sonra sona erdi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar