Kuyumculuk sektöründe yeni rüzgar

Hopa ilçe merkezinde Celal Toker tarafından işletilecek olan ve zengin ürün çeşitliliği ile aranacak bir showroom mağazası olacak yeni işyerini açma çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor.

info@karadenizekonomi.com / 15.08.2019

Kuyumculuk sektöründe yeni rüzgar

Hopa’da Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren Hakan ve Celal Toker kardeşlerin işletmesini yürüttükleri Uğur Kuyumculuk, sektörde bir yeniliğe daha imza atmaya hazırlanıyor. Kuyumculuk sektöründe dünyaca ünlü markaların ürünlerinin de sergilenip satılacağı mağazada müşteri ihtiyaç duyduğu ürünü bulabilecek.

‘’Tektaş yüzük hediyeli yarışma’’

Bölge ve Artvin Kuyumculuk sektörüne yeni bir rüzgâr estirecek olan mağaza için işletme sahibi Toker kardeşler herkese açık bir “İSİM” yarışması düzenlediler. Bölgeden, Artvin merkez ve ilçelerden herkesin katılabileceği yarışma sonunda belirlenecek isim sahibine de 5.000 TL değerinde tek taş yüzük hediye edilecek. Yarışma hakkında bilgi veren Hakan Toker şunları söyledi: “Üç nesildir kuyumculuk sektöründe bölgemizin lideri olarak gösterilen Uğur Kuyumculuk olarak bizlere gelen talepleri de dikkate alarak mülkiyeti kendimize ait olan binamızın altında ikinci bir showroom mağazamızı açmaya karar verdik. Dünyaca tanınmış İtalyan Kuyumculuk sektöründe öncü firmasının ürünlerini bu mağazamızda müşterilerimize sunacağız. Bu görsel showu bölgemiz insanının hizmetine sunma mutluluğunu yaşayacağız. Mağazamızda açılış öncesi hazırlıklarımız devam ederken Toker kardeşler olarak mağazamızın ismini belirlemek için bir yarışma düzenlemek istedik. Kuyumculuk sektöründe tüm son model ürünlerinin bulunacağı mağazamızın ismini belirlemek için düzenlediğimiz yarışmaya Trabzon’dan Artvin’e ve Artvin’in tüm ilçelerinden vatandaşlarımız katılabilir. Bizlere ulaşacak isimler titizlikle elemeden geçirilecek ve son 3 isim belirlenecektir. Yapılacak görüşmeler sonrası 3 isimden öne çıkan isimde mağazamızın ismi olacaktır. Birinci gelen ismi yazan yarışmacı bizden 5.000 TL’lik tektaş pırlanta yüzük kazanmış olacaktır. İkinci yarışmacıya yarım Cumhuriyet altını ve üçüncü yarışmacımıza da kulpsuz çeyrek altın verilecektir. Şimdiden yarışmamıza katılacak olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar