Lojistik merkezi için 8 milyon TL’lik proje kabul edildi

Murzioğlu,‘’Cazibe Merkezleri Programı'na yatay depo projesi başvurusunda bulunmuştuk. Bu vesileyle yaklaşık 8 milyon Türk Lirası maliyetli projemiz kabul edildi ve fizibilite çalışmalarına başladık"

info@karadenizekonomi.com / 29.08.2019

Lojistik merkezi için 8 milyon TL’lik proje kabul edildi

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ağustos ayı meclis olağan toplantısı, Davut Altan Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Meclis Başkanı Haluk Akyüz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, iki toplantı arasında yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Murzioğlu, yüzde 25 hisse ile en büyük ortağı olduğu Samsun Lojistik Merkezi’nin daha güçlü bir şekilde varlık göstermesi için hazırladıkları 8 milyon TL'lik projenin kabul edildiğini söyledi. Projenin kabul edilmesiyle fizibilite çalışmalarına başladıklarını dile getiren Murzioğlu,"Samsun Lojistik Merkez Yönetim Kurulu Toplantımız Samsun Valisi Sayın Osman Kaymak başkanlığında gerçekleştirdik. Yüzde 25 hisse ile en büyük ortağı olduğumuz bu işletmenin, daha güçlü bir şekilde varlık göstermesi adına, depolama çeşitliliğini ve kapasitesini artırmak için Cazibe Merkezleri Programı'na yatay depo projesi başvurusunda bulunmuştuk. Bu vesileyle yaklaşık 8 milyon Türk Lirası maliyetli projemiz kabul edildi ve fizibilite çalışmalarına başladık" dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar