MÜSİAD ve TÜRGEV’den işbirliği

MÜSİAD, TÜRGEV ile işbirliğine giderek TÜRGEV öğrencilerinin ve Genç MÜSİAD üyelerinin taraflarca yapılan organizasyonlara davet edilmesi ve ortak organizasyonların yapılması öngörülüyor.

info@karadenizekonomi.com / 12.03.2020

MÜSİAD ve TÜRGEV’den işbirliği

Türkiye’nin kalkınması, bölgesinde etkin, küresel ölçekte ise saygın bir ülke olma idealiyle çalışmalarını sürdüren MÜSİAD, “Akademi, Sanayi ve Kamu” üçgenindeki faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu anlayış doğrultusunda MÜSİAD, Türkiye’nin önde gelen vakıflarından TÜRGEV ile işbirliğine gitti. Anlaşma kapsamında, öğrenci buluşmaları organize etme, uluslararası öğrencileri Türkiye’deki üniversitelere getirme; bilimsel, kültürel, akademik ve sosyal alanlarında ortak projeler geliştirilmesi gibi hususlarda işbirliği yapılması öngörülüyor. Protokol kapsamında ayrıca, TÜRGEV’in yönlendirdiği öğrencilere, MÜSİAD üyesi şirketlerde staj ve iş imkânlarının sağlanması ile TÜRGEV öğrencilerinin ve Genç MÜSİAD üyelerinin taraflarca yapılan organizasyonlara davet edilmesi ve ortak organizasyonların yapılması da öngörülüyor.

 

‘’Öğrencilere kapılarımız her zaman açık’’

 

MÜSİAD olarak TÜRGEV gibi Türkiye’ye son yıllarda büyük bir katma değer sağlayan ve binlerce öğrencinin yetişmesine öncülük eden bir kurumla işbirliğine gitmekten duyduğu mutluluğu dile getiren MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, ‘’Bu minvalde TÜRGEV’in büyük bir misyonunu yerine getirdik. Türlü propaganda ve kampanyalarla zihinleri bulandırılmak istenen nesilleri, bir mefkure altında topladık. MÜSİAD olarak TÜRGEV’in bu anlamlı çalışmalarına her zaman ve her koşulda destek olmaya çalışacağız. Öğrencilerin iş hayatında tecrübe kazanmalarının kişisel gelişimleri için büyük bir elzem. MÜSİAD’lı iş insanları olarak TÜRGEV’de yetişen öğrencilere kapılarımız her zaman açık. İşbirliği protokolünün ileride daha büyük organizasyonlara imza atılması noktasında önemli bir adım. Yılmadan, yıkılmadan güçlü Türkiye için birlikte çalışmaya devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

 

İmza törenine, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Fatmanur Altun, MÜSİAD Kadın Komitesi Başkanı Müge Öz, MÜSİAD Sağlık Ürünleri ve Hizmetleri İhracatı Komite Başkanı Levent Can, ve MÜSİAD Yerelde Sektörel Üye Geliştirme Komitesi Başkanı Fatih Mehmet Keçebir katıldı.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar