Samsun’daki AVM’ler kapatılıyor

Açılış-kapanış saati değiştirilen AVM'lerin akıbeti ile Samsun'daki tüm AVM'ler 20 Mart Cuma günü (bugün) itibariyle kapatılacak.

info@karadenizekonomi.com / 20.03.2020

Samsun’daki AVM’ler kapatılıyor

Türkiye'de korona virüse karşı tedbirler iyice sıklaştırılmaya başlamasıyla dün itibariyle ünlü kıyafet mağazaları kepenkleri kapattığını duyurmuştu. Coronavirüsün Türkiye'ye gelmesi ile birlikte iş yerleri kapatıldı, virüse karşı 100 milyar TL'lik ekonomi paketi hazırlandı. Açılış-kapanış saati değiştirilen AVM'lerin akıbeti hakkında ise Samsun'daki tüm AVM'ler 20 Mart Cuma günü (bugün) itibariyle kapatılacak. AVM'lerde sadece market bölümü açık tutulacak.

PİAZZA AVM'DEN AÇIKLAMA

AVM'nin kapatıldığını duyuran Samsun Piazza AVM şu açıklamayı yaptı: "Değerli ziyaretçilerimiz, Dünyada ve ülkemizde yaşanan Koronavirüs salgını (COVID-19) nedeniyle sizlerin, çalışanlarımızın ve ailelerinizin sağlığı bizler için çok önemli. Bu sebeple devletimizin #evdekal yönlendirmeleri doğrultusunda 20 Mart 2020 itibarıyla geçici bir süre için kapılarımızı kapatıyoruz. Bu süre boyunca Migros 12.00-20.00, eczanemiz ise Pazar günleri hariç her gün 09.00–18.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecektir. Bu zorlu günleri hep birlikte aşacağımıza inanıyoruz. Sağlıklı günler dileriz."

YEŞİLYURT AVM'DEN AÇIKLAMA

 AVM'nin kapatıldığını duyuran Samsun Yeşilyurt AVM şu açıklamayı yaptı: "Değerli ziyaretçilerimiz, Tüm dünyaya yayılan ve insan sağlığını tehdit eden COVID-19 salgınında dolayı müşterilerimizi ve çalışanlarımız düşünerek, 20 Mart 2020 tarihi itibari ile Yeşilyurt AVM olarak faaliyetlerimize geçici bir süre ara veriyoruz. Sağlıklı günler dileriz. Gıda ihtiyaçları için AVM'mizde bulunan MİGROS mağazamız 12.00 - 20.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecektir."

CİTY MALL AVM'DE KAPATIYOR

Samsun'un Atakum ilçesinde açılan yeni City Mall AVM'nin de kapatma kararına uyduğu öğrenildi.

LOVELET AVM'DE KAPATIYOR

Samsun'un Canik ilçesinde bulunan Samsun Lovelet AVM'nin de kapatma kararına uyduğu belirtildi.


 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar