UFK Başkan'ını Seçmek İçin Toplanıyor

Ulusal Fındık Konseyi Başkanlık Seçimi 2 Ağustosta Ankarada

info@karadenizekonomi.com / 27.07.2014

UFK Başkan'ını Seçmek İçin Toplanıyor

Ulusal Fındık Konseyi Genel Kurulu 2 aralıkta Ankarada Tarım Bakanlığında yapılacak.Yaklaşık 90 delegenin oy kullanacağı seçimli genel kurulda mevcut başkan Sebahattin Arslantürk yeniden aday olması bekleniyor.Karadeniz Ekonomiye açıklama yapan Arslantürk;'' Fındık sektöründe önemli sorunlar var.Bu sorunların çözümü için yeni dönemde delegelerimizinde desteğini alarak Başkanlığa devam etmek istiyorum''dedi.

Fındık Rekoltesiylede ilgili açıklamlarda bulunan Arslantürk''2014 rekolte beklentisi daha öncede söylediğim gibi 500- 550 bin ton arasındadır. Ziraat Odaları her yıl yaptıkları açıklamalar fındık sektörüne zarar veriyor diyen Arslantürk Avrupalı ciddi bir rekolte açıklaması yapan Türk fındık ihracatcsını dikkate alıyor.Ülkemiz de açıklanan 4 ayrı rekolteden sektör ve üretici  zarar görüyor.Ziraat odası kamuoyunu yanıltan açıklamalardan vazgeçmelidir''açıklamalarında bulundu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar