Ünye ekonomisinin başkanları Ankara'da

Ünye TSO Başkanı İrfan Akar ve Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nu ve Ticaret Bakanı Başdanışmanı Alagöz'ü ziyaret etti

info@karadenizekonomi.com / 13.09.2018

Ünye ekonomisinin başkanları Ankara'da

Ankara'ya giden Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar ve Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın Başdanışmanı Cihat Alagöz'ü de ziyaret eden ÜTSO Başkanı Akar ve Borsa Başkanı Uslu, son dönemde yaşanan ekonomik gelişmeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

KOBİ DESTEK KREDİSİ TALEBİNDE BULUNDULAR

Ayrıca yeni açıklanan KOBİ Destek Kredisi hakkında taleplerini TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'na ve Bakan Başdanışmanı Alagöz'e ileten Başkanlar Akar ve Uslu, KOBİ Destek Kredisi'nin KOBİ’lere önemli bir finansman desteği sağlayacağını belirterek, şöyle konuştular; "Destek Kredisi faizi aylık yüzde 1.85 olacak. Yani yıllık faiz yüzde 22 olacak. Bir üye azami 200 bin lira kredi kullanabilecek. Kredi 6 ay ana para ödemesiz, sonrasında 12 eşit taksitli toplam 18 ay olacak." 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar