Üretici'nin Bugünkü Mağduriyetinden Fiskobirlik ve Başkan'ı Sorumludur

Halen 2006 yılın dan üretici’nin Fiskobirlik’ten alacağı var

info@karadenizekonomi.com / 16.08.2014

Üretici'nin Bugünkü Mağduriyetinden Fiskobirlik ve Başkan'ı Sorumludur

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin yapmış olduğu açıklamada Üretici ve Fiskobirlik sürecini değerledirdi.

Şahin ;’’Fiskobirlik Üretici’nin gözünde zayıf halka konumundadır,bu durumun acilen değişmesi gerekiyor ‘’şeklinde konuştu.

Fiskobirlik üreticiye güven vermiyor.

Üreticiye güven veren iyi yönetilen güçlü bir Fiskobirlik ortada olmadığı için üretici Fiskobirliğe güvenmiyor. Halen 2006 yılın dan üretici’nin Fiskobirlik’ten alacağı var.İyi yönetilen , üreticiye güven veren,iyi bir yönetimin söz sahibi olduğu bir Fiskobirlik olduğu takdirde üretici Fiskobirliğe sahip çıkar.

Üretici ve Fiskobirlik arasın daki ilişki zarar görmüştür.. Piyasalara müdahale edecek, regülatör görevi görecek bir Fiskobirlik yok ortada.Dünya’nın en büyük üretici kurumu Fiskobirlik doğru yönetilirse güçlü bir yönetim oluşursa, üretici gündemine Fiskobirliği alır. Fakat bu haliyle şartlar çok zor.

Üretici’nin mağduriyet’inden bugünkü yönetim sorumludur

Fiskobirlik ve Başkanı üretici’nin bugünkü mağduriyetinden soruludur.Dileğimiz tüm kesimlerin güveneceği güçlü bir yönetim ve başkan tarafından yöneltilen bir Fiskobirliğin ortaya çıkmasıdır.Bu mevcut haliyle üreticinin Fiskobirli’ğe güven duyması çok zor.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar