‘’20 ayda güzel kazanımlar elde ettik’’

Orman Mühendisleri Odası İstişare toplantısı’nda konuşan Türkyılmaz, yaklaşık 20 aydır kıymetli kazanımlar elde edildiğini ve 2020 yılında da aynı enerji ile çalışmaların devam edeceğini belirtti.

info@karadenizekonomi.com / 10.12.2019

‘’20 ayda güzel kazanımlar elde ettik’’

TMMOB Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan Türkyılmaz'ın katılımıyla Artvin Çoruh Üniversitesi Nihat Gökyiğit Konferans Salonunda, Orman Mühendisleri Odası İstişare toplantısı yapıldı.

Artvin Çoruh Üniversitesinde yapılan toplantıya; Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan Türkyılmaz, Orman Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Zafer Ölmez, Orman Bölge Müdürü M. Sinan Özkaya, Orman Fakültesi Silvikültür Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sinan Güner, Orman Fakültesi Toprak İlmi ve Ekoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Aydın Tüfekçioğlu, Orman Mühendisleri Odası Erzurum Şube Başkanı Tekin Işık, Artvin Orman Mühendisleri Odası Şube Başkanı ve Yönetimi, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, İşletme Müdürleri, İşletme Şefleri odaya kayıtla Mühendisler ve Danışman Mühendisler katıldı.

Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan Türkyılmaz; Meslektaşlarımız adına yaklaşık 20 Aydır birbirinden kıymetli kazanımlar elde edildiğini ve 2020 yılında da aynı enerji ile çalışmaların devam edeceğini belirterek Orman Mühendisleri Odasının çalışmaları hakkında bilgi vererek sorunları dilek ve temennileri dinledi.

 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar