Aracınızın motor ömrünü uzatmanız mümkün

Kamyonlardan, iş makinelerine, jeneratörlerden, gemilere kadar madeni yağ ile çalışan tüm sektörlerde kullanılan Motor Silk, motorun onarılmasından, yakıt tasarrufuna kadar pek çok fayda sağlıyor.

info@karadenizekonomi.com / 10.02.2020

Aracınızın motor ömrünü uzatmanız mümkün

2004 yılında Motor Silk Türkiye Distribütörlüğü görevine başlayan Emrah Turgut ülke genelinde birçok alanda yetkili servisler, petrol istasyonları, madeni yağ, yedek parça dükkanları ve internet satış noktaları bulunduğunu söyledi. Turgut, “2019 yılında bir önceki yıla göre yüzde 8 cari artışı sağladık. Sektör genel olarak durgun olmasına rağmen biz yaptığımız kampanyalarla yılı zararsız atlattık. Fakat piyasanın durgun olması bizi hedefimizden biraz saptırdı. Bu nedenle 2020 yılında bu hedeflere ulaşmak için planlamamızı yaptık. Portföyümüze partekül temizleyici, emisyon düşürücü ve motor içi temizleme gibi ihtiyaç duyulan 3 yeni ürün ekledik. Ayrıca bu yılki en büyük hedefimiz yurt dışı piyasalara açılmak. Bunun için planladığımız fuar çalışmaları var. Bu fuarlarda yer alıp markamızı çok daha fazla yerde temsil edeceğiz.” diye konuştu.

 

Silah sanayinde de kullanımına başlanacak

 

Ürünlerinin çok geniş bir yelpazede kullanım alanı olduğunu belirten Turgut, “Arabalar, kamyonlar, iş makineleri, jeneratörler, gemiler ve madeni yağ ile çalışan tüm sektörlerde ürünlerimiz kullanılmaktadır. Fakat biz şu ana kadar en büyük ağırlığı otomobil sektörüne verdik. Henüz hiç kullanmadığımız endüstriyel sektörler var. Bunların başında silah sanayi geliyor. Bu sektörde oldukça işe yarıyor ürünler.  GUN OİL diye henüz piyasaya sürmediğimiz bir ürünümüz var. Gelişen silah sanayinde aşınmanın ve karıncalanmanın olduğu yerlerde onarıcı etki gösteriyor ki bu diğer hiçbir yağlama teknolojisinde mevcut değil.” dedi.

Yüzde 10 yakıt tasarrufu

 

Motor Silk’in sağladığı avantajlardan bahseden Turgut, “Yüzde 10’a varan yakıt tasarrufu sağlıyor. Kompresyon kaçaklarını önlediği için yağ eksiltmeleri ve egsozdan duman salınımını azaltıyor. Beygir gücünü 2 ile 6 HP arası artış sağladığı ön görülüyor. Aşınan yerlere dolgu yaptığı için motoru onarıp ilk günkü haline yakın duruma getiriyor. Motorun soğuk havalarda kolay çalışmasını sağlayıp harareti önlüyor. Aşınmayı azalttığı ve ısıyı dengelediği için madeni yağın kirlenmesini engelliyor. Son olarak motor içindeki kurum ve karbon atıklarının temizliğini yaptığı için verimli çalışmayı sağlayarak daha az yakıt tüketimi ile emisyon değerlerini düşürüyor.” diye konuştu.

 

 

             

 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar