Artvin esnafına indirimli elektrik desteği

Artvin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğine bağlı on sekiz oda ve üyeleri bir yıl boyunca indirimli elektrik fırsatından yararlanacak.

info@karadenizekonomi.com / 12.03.2020

Artvin esnafına indirimli elektrik desteği

Artvin, Rize, Giresun, Gümüşhane ve Trabzon’da müşteri odaklı çalışmalarıyla dikkat çeken Aksa Çoruh Elektrik, Artvin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile anlaşma imzaladı. Anlaşmaya göre, Artvin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğine bağlı on sekiz oda ve üyeleri bir yıl boyunca indirimli elektrik fırsatından yararlanacak. Artvin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile imzalanan anlaşma kapsamında oda üyeleri oda kayıt belgeleri ile Aksa Çoruh Elektrik’in Artvin’deki Müşteri Hizmet Merkezlerine başvurarak indirimli elektrik avantajından yararlanabilecek.

Müşterilerinin her an yanlarında olduklarını belirten Aksa Çoruh Elektrik Artvin İl Müdürü Zeynep Şahinler “Her adımı abonelerimizin hayatını kolaylaştırmak için atıyoruz” dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar