Asansörcüler TÜYAP’ta buluşacak

Ordu Perşembe ilçesinde faaliyet gösteren TPM Rulman, alanında dünyanın üç büyüğünden biri olan fuarda Ordu’yu temsil edecek.

info@karadenizekonomi.com / 18.03.2019

Asansörcüler TÜYAP’ta buluşacak

Ordu Perşembe ilçesinde faaliyet gösteren TPM Rulman, alanında dünyanın üç büyüğünden biri olan fuarda Ordu’yu temsil edecek.

TPM Rulman Ordu’yu temsil edecek

Uluslararası asansör endüstrisi TÜYAP’ta buluşuyor. 1 – 24 Mart tarihlerinde TÜYAP Beylikdüzü’nde düzenlenecek 16. Uluslararası Asansör fuarını dört kıtadan 30 bin alıcı ziyaret edecek. Alanında dünyanın en büyük üç fuarından birisi olan organizasyonda, Ordulu TPM Asansör firması da yeni geliştirdiği ürünlerini sergileyecek. TPM Asansör şirketi sahibi Erol Batuk TPM’yi bir dünya markası yapmaya çalıştıklarını, ülkede ya da uluslararası düzenlenen tüm ilgili sektör fuarlarına katıldıklarını söyledi. Batuk, “Yakında Rusya’da önemli bir fuar olacak TPM asansör olarak ona da katılacağız. Firma olarak AR-GE ‘ye, yenilikçi çalışmalara ve tanıtıma önem veriyoruz” dedi.

 Fuara 400 firma katılıyor

Aktif durumdaki 500 bin asansörüyle günde ortalama 50 milyon yolcu taşıyan Türk Asansör Sektörü’ndeki tüm yenilikler, Tüyap Beylikdüzü’ndeki fuarda sergileniyor. 

Tarsus Turkey tarafından AYSAD’ın desteği ile düzenlenen ve Dünyanın en büyük üç asansör fuarından birisi olan Asansör İstanbul, endüstri liderlerine 16. kez ev sahipliği yapıyor. Her fuarda olduğu gibi yine Almanya ve Çin pavilyonlarının bulunduğu Asansör İstanbul’a, İtalya, Hollanda, Finlandiya, İspanya, İsviçre, Lübnan, Mısır ve Rusya gibi 30 farklı ülkeden uluslararası markalar ile yerli büyük üreticilerin başı çektiği 400 firma katılıyor. Daha akıllı, daha güvenli ve daha hızlı asansörlerin sergileneceği fuara bu yıl Ordu’dan TPM Asansör katılıyor. HABER MERKEZİ

 

 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar