Bahçeşehir Koleji Doğu Karadeniz'de en büyük yatırımını Ordu'ya yapıyor

Karadeniz Bölgesi'nde ki 5.Kampüsü

info@karadenizekonomi.com / 25.12.2014

Bahçeşehir Koleji Doğu Karadeniz'de en büyük yatırımını Ordu'ya yapıyor
Arazi ve inşaat yatırımları toplamı 14 milyon (trilyon) TL’yi bulan kampüs, anaokul, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde 800 öğrenci kapasitesi ile 130 kişilik istihdam da sağlayacak.

2004 yılından itibaren Anadolu’ya açılmaya başlayan ve bugün Türkiye genelinde BJK Koleji ile birlikte 25 il ve ilçede 48 anaokulu, 35 ilköğretim, 17 lise ve 10 bilim müzesi ile kaliteli eğitimin öncüsü olan Bahçeşehir Koleji, Doğu Karadeniz’de en büyük yatırımını Ordu’da gerçekleştiriyor.  

59 kampüs, 109 okulu ile kaliteli eğitimi Türkiye’nin her noktasına ulaştıran, yeni nesil eğitime öncülük eden ve TEOG başarılarıyla Türkiye’nin zirvesinde yer alan Bahçeşehir Koleji, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında Ordu kampüsünü açıyor.

Önümüzdeki üç yıl içinde okul sayısını 150'ye çıkarmayı, 2023 yılında üç kıtada 350 okula ulaşıp dünyanın en büyük, başarılı ve saygın eğitim kurumlarından biri olmayı hedefleyen Bahçeşehir Koleji, yurdun her bölgesine kampüslerini açmaya devam ediyor. Doğu Karadeniz Bölgesi’nde sadece Ordu’da gerçekleştirilen ve geçen yıl inşaatına başlatılan kampüs Şubat ayında tamamlanarak 2015-2016 eğitim öğretim yılında öğretime başlayacak.

Anaokulundan üniversiteye yaşam boyu, sürekli ve kaliteli eğitim anlayışı ile geleceğe yön veren ve 21. yy becerileriyle donatılmış nesiller yetiştiren Bahçeşehir Koleji, Samsun, Kastamonu, Tokat, Bartın kampüslerinden sonra Karadeniz Bölgesindeki 5. kampüsünü Ordu’da açıyor.

1100 öğrenci kapasiteli Bahçeşehir Koleji Ordu Kampüsü; merkezi konumu; kapalı yüzme havuzu, bilim müzesi, sanat atölyesi, çok amaçlı spor salonu, teknoloji laboratuvarı gibi özel eğitim alanları; akıllı teknolojilerle donatılmış derslikleri ile Karadeniz Bölgesi’nin en iyi kampüsleri arasında yerini alacak. Bahçeşehir Koleji Ordu Kampüsü kuvvetli eğitim kadrosu, Bahçeşehir Kolejinin 21. yy becerilerine odaklanan eğitim anlayışı veyabancı dil eğitiminde dil öğretmeyi değil dil edindirmeyi hedefleyerek fark yaratan yaklaşımıylaöğrencilerine dünya standartlarında eğitim sunacak ve onları geleceğe tam donanımlı hazırlayacak.

Eğitimde fırsat eşitliğini ilke edinen Bahçeşehir Kolejinin gelecek yıl Ordu’da açılacak olan yeni kampüsü kaliteli eğitimin yaygınlaştırılması yönünde atılmış yeni bir adım olarak büyük önem taşıyor. Bahçeşehir Koleji, Ordu Kampüsüyle kaliteli eğitimi Karadeniz’de yaygınlaştırmaya devam ediyor.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar