Bahreyn İş Konseyi Heyeti Vali Balkanlıoğlu’nu Ziyaret Etti

Türkiye-Bahreyn İş Konseyi heyeti Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

info@karadenizekonomi.com / 7.03.2016

Bahreyn İş Konseyi Heyeti Vali Balkanlıoğlu’nu Ziyaret Etti

Türkiye-Bahreyn İş Konseyi Ortak Toplantısı'na katılmak üzere Türkiye’de bulunan heyet, Vali Balkanlıoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Bahreyn-Türkiye İş Konseyi Başkanı Yardımcıları Ahmed Abdullah Bin Hindi ve Isa A. Rahim Al Rafaei, Bahreyn-Türkiye İş Konseyi üyeleri Mohammed Al 

Mutawehi, Mohammed Al Delawa, Bahreyn Ekonomik Kalkınma Ajansı tanıtım uzmanı Mohammed Al Madani ile Bahreynli işadamlarının bulunduğu heyet, Karadeniz’i çok merak ettiklerini bu kapsamda Ordu’yu da görmek istediklerini ifade ettiler.

Ordu’nun Arapça olarak hazırlanmış tanıtım videosunu izleyen Bahreyn heyeti, Ordu’nun güzelliklerine hayran kaldı.

Vali İrfan Balkanlıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, ”Ordu, muhteşem bir güzelliğe sahip. Türkiye’nin güzel illerinden bir tanesi. Bakir yapısı, bozulmamış doğası, tabiat güzellikleri açısından büyüleyici bir güzelliğe sahip. Milyonlarca yılda oluşan koylar, orman ve denizle bütünleşmiş durumda. Mavi bayraklı plajlarımız, natürel yiyeceklerimiz ile Ordu cennetten bir köşe. Herkesi bu güzel ilimize davet ediyoruz. Sizleri de burada görmekten son derece mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

Vali Balkanlıoğlu, daha sonra Bahreyn heyetini Boztepe’ye çıkardı. Bahreyn heyeti ”Gördüğümüz manzara bizleri çok etkiledi. Karadeniz’i çok merak ediyorduk. Ordu’nun güzelliği bizleri adeta büyüledi. Boztepe’den şehir çok farklı gözüküyor. Sayın Vali’nin gösterdiği yakı ilgi ve alaka bizleri ayrıca çok memnun etti. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” diyerek duygularını dile getirdiler.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar