Bu Yıl Turizm Oskarı KATİD in

İstanbul’dan Karadeniz’e Turizm Oskarı

info@karadenizekonomi.com / 21.12.2015

Bu Yıl Turizm Oskarı KATİD in

18. Turizm Ödülü KATİD in

İstanbul Skal tarafından 1998 yılından bu yana organize edilen SKALİTE Turizm Oskarları ödül töreninin 18. si Haliç kongre merkezinde gerçekleşti.

Dünya turizm profesyonellerinin bir araya gelerek kurduğu en büyük turizm örgütlenmesi olan SKAL, 87 ülkede 500 kulübü ile faaliyet göstermektedir. İstanbul Skal kulübü de dünyanın en büyük Skal kulübüdür.

Turizm sektöründe kalite çıtasını yükselmeyi hedefleyen ve kaliteyi bir yönetim felsefesi olarak benimseyip sektöründe fark yaratan kişi ve kuruluşlara verilen SKALİTE Turizm Oskarları bölge ödülüne bu yıl Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği KATİD layık görülmüştür.

İstanbul Skal Kulübünden yapılan açıklamada;

Karadeniz bölgesi son yıllarda turizmin gözde destinasyonu olmasına rağmen turizm alanında örgütlü temsil edilemiyor ve bir çok avantajı kullanamıyordu.

2 yıl evvel Karadeniz bölgesinde ki 18 ili kapsayarak kurulan Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği KATİD, 100 e yakın turizm belgeli tesisleri ve yöneticilerini bir ara getirmeyi başardı. Bu güç ile şimdiye kadar resmi kurumlarda ve turizm platformlarında yer alamayan Karadeniz bölge illeri, KATİD Kurucu başkan Murat Toktaş ında aktif çalışmalarıyla sektörle ilgili kurulan her masada temsil edilmeye başlandı.

Çalışmaları ile bölge sorunlarını dile getirip çözüm aradığı ve bölge turizm stratejileri hazırlayıp bölge pazarlanmasına büyük bir katkı sağladığı için KATİD ve Kurucu başkanı Murat Toktaş Bölge ödülüne laik gördük” dendi

Ödül töreninde konuşan Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği KATİD başkanı Murat Toktaş ” Kısa sürede çok büyük bir örgütlenmeyi başardık. Yönetim kurulundan her bir üyemize kadar güçlü bir zincir oluşturduk. Yakaladığımız bu enerji ile bölgenin turizmine yön verip ivme kazandırmaya çalıştık. Bu çalışmaların şehir dışından takip edilip böylesine önemli bir ödülle onurlandırılmamız bizi çok mutlu etti.” Dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar