DOKAP 2015 Başvuruları Başladı
Başvurular 31 Mart 2015 tarihinde de sona erecek..
info@karadenizekonomi.com / 23.02.2015
Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, DOKAP kapsamında yeni ahır/ağıl inşaatı ve ahır/ağıl tadilatı başvurularının 09 Şubat 2015 tarihi itibariyle başladığını ve 31 Mart 2015 tarihinde de sona ereceğini duyurdu
Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, DOKAP kapsamında yeni ahır/ağıl inşaatı ve ahır/ağıl tadilatı başvurularının 09 Şubat 2015 tarihi itibariyle başladığını ve 31 Mart 2015 tarihinde de sona ereceğini duyurdu.Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Proje ile ilgili her türlü bilgi ve doküman için İl/İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerine müracaat edilmelidir. Tebliğ kapsamında yeni ahır/ağıl inşaatı ve ahır/ağıl tadilatı yapmak isteyen yatırımcılar hazırlayacakları başvuru dosyası ile birlikte İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne başvuru yapmalıdır denildi.
Doğu Karadeniz Projeleri (DOKAP) kapsamındaki illerde hayvancılık yatırımlarının desteklenmesi ilişkin Bakanlar Kurulu Kararı kapsamında 2015/4 sayılı tebliğin 30 Ocak 2015 tarihinde yayınlandığını belirten İl Müdürlüğü, şu bilgileri verdi: İlgili tebliğ kapsamında Uygulama Rehberi 06 Şubat 2015 tarihinde bakanlığımız http://www.tarim.gov.tr/HAYGEM/ adresinde yayımlanmıştır. DOKAP çalışmaları yeni tebliğ ve uygulama rehberi çerçevesinde yürütülecek ve buna göre proje başvuruları Ocak, Şubat ve Mart aylarında tüm yıl için bir defada alınacaktır. Bakanlığımızın 06 Şubat 2015 tarih ve 1793 sayılı yazısında, 2014 yılında damızlık boğa ve koç taleplerinin oldukça fazla olması, taleplerin karşılanmasında yeterli damızlık materyalin temin edilememesi ve Bakanlığımızca 2015 yılı içinde bütçe planlaması yapılması gerektiği için ikinci bir talimata kadar damızlık boğa ve damızlık koç/teke talepleri alınmayacağı, sadece yeni inşaat ve tadilat başvuruları alınacağı bildirilmiştir.
ETİKETLER;
DOKAP
Başvuru Tarihleri
Çok Okunanlar
Memur-Sen'den memur ve emekli zammı için OVP çıkışı: Aynı düzeltme maaşlara da yapılsın
KOBİ’lere 75 Milyon TL’lik Destek! Son Başvuru Tarihi Açıklandı
Bartın’da 66 Yıllık Bekleyiş Sona Erdi!
Düzce Üniversitesi’ne 146 Milyon TL’lik GES Yatırımı! İhale Tarihi Belli Oldu
1 Ton Fındıktan Eğitime Kalan: 7 Bin TL
OVP Sonrası Herkes Aynı Şeyi Bekliyor: Sırada Faiz İndirimi Mi Var?
Altında Alarm Zilleri! 4.400 Doların Altına Sert Düştü
Fındık Fiyatları
Son Güncelleme : 2026-09-07 17:55
| Şehir | Levant |
|---|---|
| TMO | 250 TL |
| GİRESUN | 283,00 TL |
| ORDU | 283,50 TL |
| DÜZCE | 283,50 TL |


