Dolmuşçular TEDES için Başkan Yılmaz'a Teşekkür Etti

BAŞKAN YILMAZ’A TEDES TEŞEKKÜRÜ

info@karadenizekonomi.com / 28.12.2015

Dolmuşçular TEDES için Başkan Yılmaz'a Teşekkür Etti

Dolmuş Kooperatifleri ile Öğrenci ve Personel Servisi Kooperatifi yöneticileri Başkan Yılmaz’a TEDES uygulaması nedeniyle teşekkür ettiler.

BAŞKAN YILMAZ’A TEDES TEŞEKKÜRÜ

Ordu Dolmuşçular Kooperatifi Başkanı Adem Yavuz ve beraberindeki Altınordu Öğrenci ve Personel Servisi Kooperatifi yöneticileri, Başkan Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler. Alt yapısını Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünün uygulamaya koyduğu TEDES uygulamasıyla ilgili Başkan Yılmaz’a teşekkür eden kooperatif yöneticileri, bu sistemle şehir trafiğinde ciddi bir rahatlamanın olduğunu söylediler.

ŞEHİR TRAFİĞİ RAHATLADI

Ordu Dolmuşçular Kooperatifi Başkanı Adem Yavuz; “TEDES uygulamasıyla birlikte trafikte ciddi bir rahatlama oldu. Şehir trafiği artık daha güvenli bir hale geldi. Kamyon ve TIR yasakları ile özellikle sabah ve akşam saatlerinde yaşanan trafik yoğunluğu neredeyse kalmadı. Bundan dolmuşçu esnafımız ve kooperatif üyelerimiz çok memnunlar. Kurallara uyduğumuz sürece TEDES’ten kimse rahatsız olmaz. Dolmuş ve servis kooperatifçilerimiz adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ise Ordu Dolmuşçular Kooperatifi Başkanı Adem Yavuz ve Altınordu Öğrenci ve Personel Servisi Kooperatifi yöneticilerine ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar