Fındık Tanıtım Grubu SWEETS&SNACKS CHINA 2014 Fuarın da

Toplam 510’a yakın firmanın iştirak ettiği fuar, yaklaşık 10.000 kişi tarafından ziyaret edildi

info@karadenizekonomi.com / 3.12.2014

Fındık Tanıtım Grubu SWEETS&SNACKS CHINA 2014 Fuarın da

Çin Halk Cumhuriyeti’nde Türk fındığının bilinirliğini ve pazar payını arttırmak için yürütülen reklam ve tanıtım faaliyetleri çerçevesinde Fındık Tanıtım Grubu (FTG), 26-28 Kasım 2014 tarihleri arasında Pekin’de gerçekleştirilen ve ülkenin en büyük şekerleme, çikolata ve çerez fuarlarından biri olan “Sweets & Snacks China 2014” fuarına iştirak etti.

Sweets & Snacks China 2014, bu sene birincisi düzenlenen “World of Food Beijing” Fuarı kapsamında ilk defa Pekin’de gerçekleştirilirken, fuar idaresinden alınan bilgilere göre, toplam 510’a yakın firmanın iştirak ettiği fuar, yaklaşık 10.000 kişi tarafından ziyaret edildi.

Pekin Ticaret Müşavirlerimiz Sn. Mehmet Halil MADAZLI ve Sn. Mustafa İlker ÖZDEM fuar alanında merkezi bir konumda bulunan standımıza ziyarette bulundu.

Türk fındığının katkı maddesi olarak kullanıldığı en önemli sektörlerden biri olan şekerleme sektörü için büyük bir potansiyel barındıran Çin pazarında Türk fındığı pazar payınının arttırılması amacıyla, standımızı ziyaret eden gıda profesyonellerine fındığın şekerleme sektöründeki uygulamaları hakkında detaylı bilgiler aktarılırken, ürünlerinde katkı maddesi olarak kullanacakları fındık formlarından numuneler verildi. Ayrıca standa gelen ziyaretçilere tanıtım mahiyetinde 20 gramlık ambalajlarda kavrulmuş fındık paketleri ikram edildi ve Türk Fındığı’nın üretiminden nihai ürüne girene kadar geçirdiği süreci anlatan Çince seslendirilmiş tanıtım filmi gösterildi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar