''Gazetecelik zor bir iştir kimseyi memnun edemezsiniz''

Gazetecilik;Haber alma ve edinme ,düşüncelerin özgürce ifade edilmesidir.

info@karadenizekonomi.com / 24.07.2015

''Gazetecelik zor bir iştir kimseyi memnun edemezsiniz''
Bugün 24 Temmuz Basın Özgürlüğü İçin Mücadele Günü...

24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Sansüre Direnişin 107.yılı dolayısıyla yazılı ve görsel açıklamada bulunanan Vali,Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Gazeteciler güne dair önemli mesajlar verdi.

Vali Balkanlıoğlu mesajında;''Bugün 24 Temmuz Basın Özgürlüğü İçin Mücadele Günü...Basında sansürün kaldırılışının 107. yıldönümünde, öncelikle, ilimizde görev yapan yazılı, görsel ve internet medyası çalışanları sonra da tüm ülkemizdeki basın çalışanları nezdinde “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını” kutluyorum dedi.

Başkan Yılmaz  bugün Anemon Otel'de gazetecilere verdiği kahvaltıda;''24 Temmuz 1908 tarihinde Türk Basınında sansürün kaldırılması nedeniyle, her yıl 24 Temmuz günü Gazeteciler ve Basın Bayramı olarak kutlanmaktadır.Burada olan tüm Basın ,Medyadaki arkadaşlarımızı kutluyor ve başarılarının devamını dliyorum ''dedi.

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen mesajında;her türlü şartta zorlu bir görev üstlenen ve her zaman büyük bir özveri ve toplumsal duyarlılık içinde görevlerini yerine getiren basın mensuplarının bayramını kutladığını belirtti.

Karadeniz Ekonomi Genel Yayın Yönetmeni Ve Ordu 19 Eylül Gazateciler Derneği Başkan Yardımcısı Murat Gürsoy mesajında;''Ordu medyasının Basın Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Şehrimizde faaliyette bulunan meslektaşlarımızın,yaygın ve yerel medya mensuplarının, yerel ve bölgesel gazete, dergi, radyo, internet ve televizyonlarımız ile ulusal ajanslarımızın temsilcilerine çalışma hayatlarında başarılar diliyorum.”

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar