Giresun Ticaret Borsası'ndan 29 Ekim Kutlama Mesajı

Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Temel YANIKOĞLU, Cumhuriyet Bayramı öncesi bir mesaj yayınladı. YANIKOĞLU mesajında şu görüşlere yer verdi:

info@karadenizekonomi.com / 28.10.2016

Giresun Ticaret Borsası'ndan 29 Ekim Kutlama Mesajı

“Cumhuriyet Türk Milletine bırakılmış en büyük mirastır. Atatürk ve arkadaşlarının bizlere bıraktığı bu büyük eseri korumak, geliştirmek, demokrasi ve hukukun üstünlüğü prensibi ile Cumhuriyetimize sahip çıkmak hepimizin en büyük görevidir.

Dünya Coğrafyasında yaşanan olayları ve bizim ülkemizde sahnelenmek istenen oyunları hep birlikte bozmalıyız. Başını hiçbir baskı karşısında eğmeyen Türk Milleti, sonsuza kadar Cumhuriyeti’ni koruyacak ve yaşatacaktır.

93 yaşını geride bırakan Türkiye Cumhuriyeti, Milletimizin birlik ve beraberliği ile sonsuza yelken açacaktır. Onurlu birer yurttaş olmamız için Cumhuriyeti bizlere armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bağımsızlığımız için canlarını feda eden Atalarımızı, şükranla, özlemle anıyoruz.

Giresun’umuz, yaşlısı, genci, kadını ve erkeği ile 93 yıl önceki inançla Cumhuriyete sahip çıkmaktadır.

Cumhuriyetimiz, gücünü milletimizin ortak iradesinden alarak çok önemli mesafeler kat etmiş ve belirlediği 2023 hedeflerine doğru kutlu yürüyüşünü sürdürmektedir.

Bu duygu ve düşünceler ile Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını ve bu toprakları bizlere vatan yapmak için kendilerini feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyor, tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramını en içten duygularla kutluyorum.”

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar