Hayalimde ki Oyuncak Kampanyası

Hayalimdeki Oyuncak kampanyası; Montiko Çocuk Atölyesi İşyeri Sahibi Elvan Karadeniz’in hayata geçirdiği çok değerli bir sosyal proje..

info@karadenizekonomi.com / 28.04.2017

Hayalimde ki Oyuncak Kampanyası

İhtiyaç sahibi okulların yöneticileri ve öğretmenleri ile irtibata geçildi ve her öğrencinin hayalinde yer alan bir oyuncağın tespiti yapıldı. Bu adımdan sonra, Montiko Çocuk Atölyesi organizasyonu ile destekçilere ulaşıldı ve oyuncaklar toplandı.

27 Nisan Perşembe günü Gerce Köyü İlkokulu’nda gerçekleşen oyuncak tesliminde projenin mimarı Elvan Karadeniz; "Hayalimdeki Oyuncak projesi benim hayalimin bir parçasıydı. Bir gün imkânlarım el verdiğinde binlerce çocuğun yüzünü güldürmeyi çok hayal ettim. Bugün belki binlerce çocuk olmadı ama 72 tanesinin gözündeki ifadeyi görme şansını yakaladım. Her hediye verilişinde o göz göze geldiğim gözler içime doldu, arada bir isimleri söylerken sesimi kıstı, boğazım düğümlendi mutluluktan. Elleriyle gözlerini kapatıp kapatıp açan bahçıvan pantolonlu kızın ifadeleri kalbime oturdu… İyi ki 72 tane destekçi bu projeye gönül verdi ve bu mutluluğu yaşamama fırsat verdi. Öncelikle projenin gerçekleşmesinde büyük emekleri olan okul müdiresi Yeşim Köse Yiğit ve Müdür Yardımcısı Burcu Konak olmak üzere tüm Gerce İlkokulu öğretmenlerine; yüreğiyle yanımda olan, bununla da kalmayıp, elimi tutup benimle Gerce’ye gelen herkese sonsuz teşekkür ederim...” diyerek projenin başarıya ulaşmış olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Tüm çocukların yüzlerine bir gün de olsa büyük bir gülümseme yerleştirmek için çalışmaya ve proje üretmeye devam edeceklerini belirten Elvan Karadeniz, bu yolda tüm Ordu halkını birlikte yürümeye davet etti.

Montiko Çocuk Atölyesi, Elvan Karadeniz öncülüğünde Gerce Köyü İlkokulu’nda okuyan ve çoğunluğu çevre köylerden taşımalı sistem ile gelen 72 çocuğun hayallerini, kah gülücüklerle, kah gözlerden damlayan yaşlarla gerçekleştirdiler.

Montiko Çocuk Atölyesi’nin gelecekteki projeleri ile ilgili bilgilendirmeler sosyal medyada www.facebook.com/Montikococukatolyesi/ adresinden takip edilebilir.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar