Hopaport’un ürün çeşitliliği artıyor

Hopaport’ta ürün çeşitliliğini artırma anlamında yapılan çalışmalar sonucunda limana ilk defa Şeker Pancarı Melas’ı getirildi.

info@karadenizekonomi.com / 4.12.2019

Hopaport’un ürün çeşitliliği artıyor

Hopaport’ta ürün çeşitliliğini artırma anlamında yapılan çalışma ve girişimler meyvesini vermeye devam ediyor. Hopaport Lojistik Departmanı çalışmaları sonu limana ilk defa Şeker Pancarı Melas’ı getirildi. Ukrayna’nın Yeisk Limanından tankere yüklenen 2.093 ton Melas Hopaport Tank Terminalinde bulunan Tank’a boşaltılma çalışmaları tamamlandı. Tank Terminaline boşaltılan Melas tankerlerle Doğu ve Güneydoğu’da talep edilen illere gönderilecek.

‘’2.903 tonluk Melas’’

Liman olarak tüm departmanlarda işinin sorumluluğunu bilen nitelikli bir personel ile çalışmaya devam ettiklerini belirten Hopaport Genel Müdürü Meriç Burçin Özer, ‘’Limanımıza gelen iş taleplerini iyi değerlendiren Lojistik Departmanımızın limanımızda işlem yapılan ürün çeşitliliğini artırma anlamındaki çalışmaları aralıksız devam etmektedir. Bu taleplerin bir tanesi olan Şeker Pancarı melasını olumlu sonuçlandırdık ve 2.093 tonluk Melas limanımıza getirilerek depolama işlemini tamamladık. Bu işlem beraberinde nakliye sektörüne de yeni bir iş kapısı açmıştır. Bu çalışmayı iyi organize eden Lojistik ve Tank Terminal Departman Müdürümüze ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Biz Hopaport olarak ve bunun dışında daha değişik projeler üzerine çalışmalarımıza da devam ediyoruz” diye konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar