Hoynat Adası turizme açılacak

Ordu’nun Perşembe ilçesinde bulunan Hoynat Adası proje kapsamında, atıl durumda olan seyir alanını kullanılabilir hale getirmek amacıyla peyzaj projesi hazırlandı.

info@karadenizekonomi.com / 24.02.2020

Hoynat Adası turizme açılacak

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kuş Cenneti olarak da bilinen Ordu’nun Perşembe ilçesinde bulunan Hoynat Adası karşısına ziyaretçiler için otopark ve seyir noktası oluşturmak amacıyla peyzaj projesi hazırladı. Proje kapsamında, atıl durumda olan seyir alanını kullanılabilir hale getirmek amacıyla zemini doğal taşla kaplayacak ve güvenlik için teras alanının etrafını ahşap korkuluk ile çevirecek. Kuş gözlemi yapılması için teras alanına 2 adet seyir dürbünü yerleştirecek olan büyükşehir belediyesi, kumsal alanının ulaşılabilir olması ve kullanımının artırılması adına ahşap basamaklarla deniz seviyesine iniş sağlayacak. Alanda araç güvenliğini oluşturabilmek adına ise binek araçlar ve tur otobüsleri için otopark ile adayı seyre gelen ziyaretçilerin kullanabileceği bir mobil büfe ve piknik masaları yerleştirilecek.

 

 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar