Huawei Ordulularla buluşuyor

“5G teknolojisi, dijitalleşme ve akıllı şehir dönüşümünde çok önemli bir rol oynayacaktır.’’

info@karadenizekonomi.com / 8.07.2019

Huawei Ordulularla buluşuyor

Huawei’den yapılan açıklamada “5G teknolojisi, dijitalleşme ve akıllı şehir dönüşümünde çok önemli bir rol oynayacaktır. 5G’de dünyada teknoloji lideri Huawei olarak en son teknolojimizi Ordu’da bulunan teknoloji severler ile paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Akıllı telefon sektörüne hızlı bir giriş yapan, diğer telefon markalarına göre daha genç olmasına rağmen ürünlerini sürekli geliştiren Huawei Teknoloji TIR’I Ordulularla buluşuyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in dijital alanda ‘akıllı şehir’ projesi kapsamında Turkcell ortaklığında imzalanan akıllı şehir protokolü Huawei, 8 Temmuz (bugün) Ordu’daki teknoloji severler ile buluşup 5G ile ilgili kullanım senaryolarını deneyimleme fırsatı bulacak. Teknoloji TIR’ın da gelecekte fiber hızda internete bağlanacak 5G kullanıcı terminalleri ile sanal gerçeklik gözlüğü ile bilgisayara gerek kalmadan bulut üzerinden oyun oynanabilecek teknoloji tanıtılacak. Ziyaretçiler 5G hızında karar alabilen robot kaleciye gol atmayı deneyecek.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar