KADIN GİRİŞİMCİLER 2015 YILINI DEĞERLENDİRDİ

ÇELEBİ: "KADIN GİRİŞİMCİLERİN ARTMASINI İSTİYORUZ"

info@karadenizekonomi.com / 16.12.2015

KADIN GİRİŞİMCİLER 2015 YILINI DEĞERLENDİRDİ

Ordulu kadın girişimciler düzenlenen kahvaltı programında bir araya gelerek 2015 yılını değerlendirdi. 

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu Başkanı Züleyda Çelebi ve yönetim kurulu üyeleri Aralık ayı toplantısında bir araya geldi. Ordu Üniversitesi Uygulama Restorantı’nda kahvaltı sonrası gerçekleşen Kadın Girişimciler İcra Kurulu Toplantısı’nda 2015 yılının değerlendirmesi yapıldı. 

2015 yılında kadın girişimcilere yönelik çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıda ayrıca 2016 yılında kadın girişimciliğine yönelik yapılması gereken projeler konuşuldu.

ÇELEBİ: "KADIN GİRİŞİMCİLERİN ARTMASINI İSTİYORUZ"
Kadın Girişimciler İcra Kurulu 2015 yılı son toplantısında konuşan Kadın Girişimciler İcra Kurulu İl Başkanı Züleyda Çelebi, yönetim olarak girişimci kadınlara yapılan uygulamalara değindi. 2016 yılı içerisinde kadın girişimcilerin artması için farklı çalışmalar yapmak istediklerini dile getiren Çelebi, "Aylık düzenlediğimiz Kadın Girişimciler İcra Kurulu Toplantılarının 2015 yılı son toplantısını gerçekleştiriyoruz. Düzenlenen toplantıyla 2015 yılını değerlendirerek 2016 yılında yapacaklarımızı konuşacağız. 2015 yılı boyunca kadın girişimciler yönetim kurulu olarak asıl görevimiz kadın girişimcileri ortaya çıkarmak oldu. Bu süreç içerisinde girişimci kadınlarımızı KOSGEP ve DOKAP'la tanıştırdık. Onları manevi yönden girişimciliğe hazırlarken maddi olarak da destekler almasını sağladık. Yaptığımız çeşitli organizasyonlarla girişimci kadınların eğilimlerini belirleyerek onların ağırlık vermesi gereken alanlara yönlendirdik. Bugünde gerçekleştirdiğimiz toplantı ile 2016 yılında kadın girişimciliğini arttırmaya yönelik projelerimizi konuşacağız. Yapılacak olan proje ve uygulamalarla kadın girişimcilerin sayısını arttırmayı hedefliyoruz" dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar