Karadeniz Ekonomi Yeni Yayın Dönemine Bu akşam Başlıyor

Gündemin sıcak konuları, en tartışmalı başlıklar yine Murat Gürsoy ile Karadeniz Ekonomide tartışılacak.

info@karadenizekonomi.com / 9.09.2015

Karadeniz Ekonomi Yeni Yayın Dönemine Bu akşam Başlıyor

ORDU ekonomisini onlar sırtlıyor. Karadeniz  üretiyor, Türkiye kazanıyor. Fındık sanayisine yön veren Anadolu Kaplanları sektörün buluşma platformu ''Karadeniz Ekonomi''ile seslerini duyuracaklar.Ordu iş dünyası temsilcileri, Karadeniz şirketleri, iş adamları, üretim ve ihracatta elini taşın altına koyan herkes ''Karadeniz Ekonomi'' programın da bir araya geliyor. 

İş dünyasının temsilcileri  ekranlarda buluşmaya devam ediyor. Ekonomi yazarı Murat Gürsoy soruyor; patronlar cevaplıyor:"Yeni yatırım var mı?Atak şirketlerin gelecek planları,Fındık piyasasındaki son gelişmeler ve  daha bir çok başlıklar her hafta Çarşamba günü konu ve konuklarıyla izleyiciyle buluşacak.Karadeniz Ekonomi Her Çarşamba günü 21:00'da Altaş TV'de ekranlara gelicek.Bu akşam startını vericek olan programın ilk konuğu ise Sanayici ve  İş Adamı Nejdet Gürsoy.

Bu akşama özel 22:00'da ekranlara gelicek programda İş dünyasından fındık piyasasına kadar bir çok konu masaya yatırılacak.
Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar