Listede Altınordu ve Ünye’de var!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye düşürecek alkollü içkiler kapsamında yapılan açıklamada Altınordu ilçesinde hizmet veren Güven Bar Restaurant ile Ünye’de hizmet veren Tadım Kafeterya da yer aldı. 

info@karadenizekonomi.com / 17.02.2020

Listede Altınordu ve Ünye’de var!

Tarım ve Orman Bakanlığı, kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye düşürecek şekilde bozulmuş, değiştirilmiş gıdaları üreten ve satan firmalara ait bilgileri paylaştı. 17 Aralık 2011 tarihli Gıda ve Yemin Resmi Kontrolüne Dair Yönetmeliğin 8’inci maddesi gereğince laboratuvar sonucu ile taklit ve tağşiş yapıldığı kesinleşen gıda ve yemi üreten/ithal eden firmanın adı, ürün adı, markası, parti ve/veya seri numarasının bakanlık resmi internet sitesinde bakanlıkça kamuoyunun bilgisine sunabileceği hükmünün yer aldığı anımsatıldı. Bu kapsamda, laboratuvar sonucu ile taklit ve tağşiş yapıldığı belirlenen aralarında süzme çiçek balı, alkollü ve alkolsüz içecekler, bitkisel yağ ve margarin, çikolata, et ve süt ürünlerinin yer aldığı ürünler ile firma ve üretim yerleri liste halinde paylaşıldı.

ORDU’DAN İKİ FİRMA

Alkollü İçkiler kapsamında yapılan açıklamada Altınordu ilçesinde hizmet veren Güven Bar Restaurant ile Ünye’de hizmet veren Tadım Kafeterya yer aldı.  Firmanın ızgara köftelerinde kanatlı eti kullandığı tespit edildi. 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar