Ordu-Giresun'dan Almanya seferleri başlıyor

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu-Giresun Havalimanı'ndan Almanya seferlerinin karşılıklı olarak 20 Haziran itibariyle başlayacağını duyurdu.

info@karadenizekonomi.com / 2.06.2017

Ordu-Giresun'dan Almanya seferleri başlıyor

Vali Balkanlıoğlu, yaptığı açıklamada, daha önce 1 Mart'ta başlaması planlanan seferlerin 20 Haziran olarak yeniden düzenlendiğini belirterek, ilk seferin 20 Haziran'da yapılacağını kaydetti.

Seferlerin Köln, Münih, Stuttgart ve Dusseldorf şehirlerine yapılacağını ifade eden Vali Balkanlıoğlu, karşılıklı seferlerin Türk Hava Yollarının yanı sıra özel havayolu şirketlerince de yapılacağını kaydetti.

İlk Almanya seferinin 20 ve 29 Haziran'da Köln şehrine düzenlediğinin altını çizen Vali Balkanlıoğlu, daha sonra 8 Temmuz'da Münih şehrine karşılıklı sefer düzenleneceğini bildirdi.

18 Temmuz'da Stuttgart seferinin düzenleneceğini aktaran Vali Balkanlıoğlu, "3 Ağustos tarihinde Dusseldorf şehrine karşılıklı sefer düzenlenecek. Bu seferler aralıklarla Kasım ayına kadar sürecek." dedi.

Vali Balkanlıoğlu, gurbetçilerin şimdiden uçak biletlerine yoğun ilgi gösterdiğinin de altını çizerek, "Tüm uçakların yüzde yüz dolu şeklinde sefer düzenleyecekelrini tahmin ediyoruz." diye konuştu. 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar