OSB de Tekstilciye Yer Yok

Fındık İşleme Tesisleri Yanı Sıra Son Yıllarda Hazır Beton ve Konfeksiyon Sektörüde Öne Çıkmaya Başladı

info@karadenizekonomi.com / 10.01.2015

OSB de Tekstilciye Yer Yok

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, “Tekstil konusunda yatırım yapmak isteyen işadamlarımız var.

Ancak, mevcut Organize Sanayi Bölgesi dolu olduğu için yer sıkıntısı yaşıyoruz” dedi.

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Ordu’nun ekonomisine, istihdamına katkıda bulunan sanayicileri, işletmeleri ve esnafları daha yakından tanımak, yaptıkları üretim ve faaliyetler hakkında bilgi almak, onlara moral ve motivasyon sağlamak amacıyla yapmakta olduğu ziyaretleri sürdürüyor. İlk ziyaretini Ateş Opel Ordu Bayisine gerçekleştiren Balkanlıoğlu, burada Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Ateş tarafından karşılandı. Vali Balkanlıoğlu’nun ikinci durağı ise Eylül ayında Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyete başlayan TYH Tekstil oldu.
TYH Tekstil Ordu Genel Müdürü Özgür Özay ve Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Olgun Topkaya tarafından karşılanan Vali İrfan Balkanlıoğlu, firmanın üretim alanını gezerek Özay’dan bilgiler aldı.

Fabrikalara yer bulamıyoruz
Dünyanın önde gelen markaları için üretim yapan firmada İşkur aracılığıyla insanların iş imkanı bulduğunu ve meslek sahibi olduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu, ”İlimizde istihdama katkı sunan firmalara teşekkür ediyoruz. Organize Sanayi Bölgesinin gelişmesi, istihdam sayısının artması en büyük arzumuz. Tekstil konusunda yatırım yapmak isteyen işadamlarımız var. Ancak, mevcut Organize Sanayi Bölgesi dolu olduğu için yer sıkıntısı söz konusu. İkinci Organize Sanayi Bölgesi için ise çalışmalar devam ediyor” diye konuştu. 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar