OSKİ'den Malatya çıkartması...

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) üst yönetimi, Malatya ‘da düzenlenen Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürler düzeyinde gerçekleşen toplantıya katıldı.

info@karadenizekonomi.com / 23.04.2018

OSKİ'den Malatya çıkartması...

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Malatya MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Ordu OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Trabzon TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal, Samsun SASKİ Genel Müdürlüğü heyeti ile Genel Müdür Yardımcıları ve ilgili Daire Başkanları katıldı.

ORDU’DA YAPILAN YATIRIMLAR ANLATILDI

MASKİ Genel Müdürlüğünde teknik incelemelerde bulunan heyet, SCADA sistemleri ve laboratuvarları inceledikten sonra toplantıya geçtiler. Ev sahibi olarak Malatya’da yapılan yatırımları anlatan MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir kurumun faaliyetlerinden bahsetti. Daha sonra OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Ordu’dan kazandırılan yatırımları ve çalışmalar hakkında toplanan heyeti bilgilendirdi. Bölgedeki su ve kanalizasyon idareleri ile karşılıklı bilgi akışı ve koordinasyonun hedeflendiği toplantı iyi niyet temennileriyle sona erdi.

Toplantının sonunda OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük ve Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkan, Malatya Valisi Ali Kaban ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar