Pegasus OGU'ya Sefer Sayısını Artırdı

Ordu Giresun Havalimanında Sefer Sayıları Artıyor

info@karadenizekonomi.com / 3.10.2016

Pegasus OGU'ya Sefer Sayısını Artırdı

Pegasus Hava Yolları 1 Kasım’da başlayacak kış döneminde Ordu Giresun Havalimanından sefer sayısını arttırma kararı aldı. Kıbrıs Lefkoşa uçuşlarına kış döneminde de devam edecek olan Pegasus İstanbul ve İzmir içinde yeni uçuşlar koydu.

Ağustos ayından itibaren Ordu’dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ercan Havalimanına uçuş düzenlemeye başlayan Pegasus kış döneminde de bu uçuşlarını sürdürecek. Ordu-Lefkoşa uçuşları haftanın Pazar, Çarşamba ve Cuma günleri karşılıklı icra edilecek.

Ordu-İzmir uçuşları da kış döneminde haftanın dört günü gerçekleşecek. Daha önce haftada üç gün İzmir’e uçan Pegasus 1 Kasım’dan itibaren Pazar, Pazartesi, Salı ve Cuma günleri olmak üzere haftada 4 uçuş düzenledi.

Pegasus İstanbul uçuşlarında da sefer arttırdı. Günde sabah ve akşam olmak üzere karşılıklı iki sefer yapan Pegasus kış döneminde İstanbul uçuş sayısını haftalık 14 ‘ten 15’e çıkarttı. Haftanın 6 günü yine sabah akşam iki uçuş olacak. Cuma günleri ise karşılıklı 3 uçuş gerçekleşecek.

Pegasus son yaptığı sefer sayısı artışıyla Ordu-Giresun Havalimanından haftada 22 uçuş gerçekleştirmiş olacak.

Ordu Giresun Havalimanından THY, Anadolu Jet ve Pegasus’un kış döneminde haftalık sefer sayısı toplamda 57 olmuş oldu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar