Perşembe Belediye Başkanı, “Amacımız, vatandaşlarımıza kaliteli hizmet götürmek”

Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar, gurbetteki vatandaşlara ikametgahlarını ilçeye almaları konusunda çağrıda bulundu.

info@karadenizekonomi.com / 20.12.2016

Perşembe Belediye Başkanı, “Amacımız, vatandaşlarımıza kaliteli hizmet götürmek”

Başkan Bahtiyar yaptığı açıklamada gurbetçi vatandaşlara ve gurbetteki derneklere seslendi.

Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar “Perşembe İlçemizin dışında yaşayan gurbetçilerimiz, özellikle yaz aylarında ve yılın 6 ayını Perşembe’ de, 6 ayını gurbette geçiren vatandaşlarımıza sesleniyorum. İkametinizi Perşembe’ye almanız sonucunda artan nüfus ile birlikte daha çok ve daha kaliteli hizmet yapılabilecektir.

Özellikle yaz mevsiminde İlçemize gelen gurbetçilerimizin taleplerine hızlı bir şekilde karşılık vermek bazen mümkün olmuyor. Perşembe’ yi seven tüm hemşehrilerimizin Perşembe’ ye yapacakları en büyük fedakarlık ve hizmet, yılın en fazla zamanını geçirdiği İlçesine İkametini aldırmak olacaktır.

Belediye olarak çalışmalarımız devam etmekte ama Belediyemiz maddi açıdan güçlü olursa, hizmetimiz hızlı, hizmetimiz kaliteli ve etkin olur.

Burdan il dışındaki, gurbetteki derneklerimize sesleniyorum. Gün birlik günüdür. Gün iline ilçene sahip çıkma günüdür. 31 Aralık’a kadar ikametini Perşembe’ye aldırttır. Duyarlılığını göster” dedi.

İkametini Perşembe’ye aldırmak isteyen vatandaşların, bulundukları yerdeki dernekleriyle veya belediyemizle iletişime geçerek yardım alabilirler. 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar