ROTARY'NİN YABANCI KONUKLARI VAR

Vali Balkanlıoğlu”Ordu doğal güzelliği ile muhteşem bir şehir''

info@karadenizekonomi.com / 5.08.2015

ROTARY'NİN YABANCI KONUKLARI VAR

Ordu Rotary Kulübü’nün ev sahipliğinde Öğrenci Değişim Programı kapsamında farklı ülkelerden Ordu’ya gelen 15 öğrenci Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Rotary Kulübü Başkanı Mustafa Cömert, Guvernör Yardımcısı Hasan Karamustafaoğlu başkanlığında Meksika, Fransa, Rusya, Avusturya, İtalya, Belçika, 

Tayvan, Portekiz ülkelerinden Ordu’ya gelen 15 öğrenciyi makamında kabul eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, farklı ülkelerden gelen yabancı öğrencilerle bir süre sohbet etti ve onlarla yakından ilgilendi.

“Ordu’da kaldığınız süre içerisinde, denizi, yaylaları, şelaleleri, tarihi, kültürü ile farklı bir güzelliğe sahip olan Ordu’yu daha yakından tanımanızı, ilimizden memnun ve güzel izlenimlerle ayrılmanızı isteriz” diyen Vali Balkanlıoğlu, dünyada en fazla fındığın üretildiği ilin Ordu olduğunu, bal ve kivide de ilk sıralarda yer aldığını ifade etti.

Vali Balkanlıoğlu, ”Ordu doğal güzelliği ile muhteşem bir şehir. İlimizde kaldığınız sürece çok mutlu ve keyif alacağınızı ümit ediyor, hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Ziyarette öğrencilere fındık ve çay ikramında bulunulurken, Ordu’yu tanıtıcı CD, broşür ve fındık ürünlerinin yer aldığı materyaller verildi. 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar