Selçuk İnşaat’tan Ordu’ya kız öğrenci yurdu

Selçuk İnşaat’ın yürüttüğü proje sayesinde Ordu’ya 1200 kişi kapasiteli kız öğrenci yurdu kazandırıldı.

info@karadenizekonomi.com / 10.10.2019

Selçuk İnşaat’tan Ordu’ya kız öğrenci yurdu

Kredi ve Yurtlar Kurumu yurt yapmak yerine özel sektörden kiralama yöntemi kullanıyor. Ordu’da inşaat sektörünün isimlerinden Selçuk İnşaat’ın yürüttüğü proje sayesinde Ordu’ya 1200 kişi kapasiteli kız öğrenci yurdu kazandırıldı. Ordu’da yükseköğrenim de okuyan kız öğrenciler için yurt problemi yaşanıyordu. Bu sayede Selçuk İnşaat tarafından Cumhuriyet Mahallesi’nde yapılan konut projesi yurt projesine dönüştürüldü.
 

‘’2023 yılına kadar kız yurdu problemi çözülecek’’

Üniversiteye yakın bölgede konut projemiz vardı. Burayı yurt yapmamızı teklif ettiler diyen Selçuk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Naci Şanlıtürk, ‘’Bizde Ordu’da eğitime bir katkımız olsun istedik. Gece gündüz çalışarak kısa sürede projeyi tamamlayarak Kredi ve Yurtlar Kurumuna teslim ettik. Ordu’ya 1200 kişilik kız öğrenci yurdu kazandırılmasında katkımız olmuşsa bundan mutluluk duyarız ve Ordu’da 2023 yılına kadar kız öğrenci yurdu problemi çözülecek. Projenin başından sonuna kadar tüm evreyi takip eden ve bu hizmetin Ordu’ya kazandırılmasında öncü olan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Genç’e teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar