SunExpress Ordu-Giresun’dan Avrupa’da 4 noktaya uçuş başlattı.

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress Ordu-Giresun’dan daha önce başlattığı Köln uçuşunun yanı sıra, 1 Ağustos’tan itibaren Düsseldorf, Hannover, Stuttgart ve Frankfurt’ta uçuş başlattı

info@karadenizekonomi.com / 7.08.2017

SunExpress Ordu-Giresun’dan Avrupa’da 4 noktaya uçuş başlattı.

Yaz sezonuyla beraber Haziran ayından itibaren Türkiye’de, Antalya, Ankara, Adana, Elazığ, Kayseri, Ordu/Giresun’dan Avrupa’da 12 destinasyona yeni uçuş başlatacağını duyuran SunExpress, Ordu-Giresun uçuşlarıyla beraber bu uçuşlarını tamamlamış oldu.

SunExpress, Ordu-Giresun Havalimanı’ndan 1 Ağustos’ta başladığı Düsseldorf ve Hannover’e haftada 2 uçuş, 3 Ağustos’ta başlattığı Stuttgart’a haftada 1, 4 Ağustos’ta başlattığı Frankfurt’ta ise haftada 2 uçuş düzenledi.

SunExpress, 2017 yaz uçuş programında, mevcut uçuşlarının yanı sıra Antalya’dan Moskova, Lyon’a, Ankara’dan Brüksel ve Viyana’ya, Elazığ’dan Hamburg’a Adana’dan Münster’e Kayseri’den Hanover’e ve Ordu-Giresun’dan Köln’e uçuş başlatmıştı. SunExpress, Anadolu’yu Avrupa’ya bağlayan havayolu olarak, Anadolu’nun 13 kentinden Avrupa’da 13 kente haftada 79 uçuş gerçekleştirecek. SunExpress, bu yeni uçuşlarıyla beraber, Türkiye’den Avrupa’ya gerçekleştirdiği haftalık uçuş sayısını geçen yıla göre yüzde 18 artırarak 478’e çıkardı.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar