Tarım hibesi için 3. başvurular başlıyor

Başvuru çağrı ilanı kapsamında desteklenecek tedbirler, alt tedbirler ve dağıtılacak toplam destek bütçesi ise 6 milyon 88.821 TL olarak belirlendi.

info@karadenizekonomi.com / 10.11.2017

Tarım hibesi için 3. başvurular başlıyor

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 3'üncü başvuru çağrı ilanına çıktı.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tarafından verilen hibe desteklerini potansiyel yatırımcılarla buluşturmak amacıyla Ordu İl Koordinatörlüğü tarafından Ordu sınırları içerisinde faaliyette bulunmaya devam ediyor. 

Tarımsal İşletmelerin Fiziki Varlıklarına Yönelik Yatırımlar, Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ile İlgili Fiziki Varlıklara Yönelik Yatırımlar, Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme başlıkları altında pek çok faaliyete hibe desteği sağlayan TKDK,resmi olarak tarihi henüz belli olmamakla birlikte, yakında Ordu il Kordinatörlüğü tarafından  ilan edilerek başvuru çağrı ilanı doğrultusunda  başvuru kabullerini gerçekleştirecek.

TKDK Ordu İl Kordinatörlüğünz tarafından IPARD 2 programı kapsamında 3. Başvuru Çağrı İlanının duyurulması ile birlikte tüm detaylar  ilan edilerek,çağrı ilanı kapsamında destek verilecek başlıklar ve bütçeleri ile ilgili bilgiler duyurulacak ve  bilgilendirme toplantıları ile tüm potansiyel yatırımcılara detaylı olarak aktarılacak.

IPARD 2 programı kapsamında tamamlanan 2. Çağrı ilanında ilimizde 5 adet proje kabul edilip; yatırımların gerçekleşmesi durumunda 12.177.642,52 TL toplam yatırım bütçesinin 6.088.821 TL‘lik kısmı destekleme ödemesi olarak yatırımcılara aktarılacak.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar