TURİZM SEKTÖRÜ İÇİN UZUN TATİL DEĞİL, UZUN VADELİ ÇÖZÜM
·Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği (KATİD) Başkanı Murat Toktaş, Turizm sektörü olarak uzun bayram tatilleri yerine uzun vadeli iyileştirilmelerin ve çözümlerin hayata geçirilmesini daha fazla önemsiyoruz dedi.
info@karadenizekonomi.com / 22.08.2017
TURİZM TANITIM AJANSLARI KURULSUN
Öncelikle turizm sadece yatırımcılar ve çalışanlarla değil hükümetle birlikte yönetilmeli, diyen KATİD Başkanı Murat Toktaş; ortak kararlar alınarak, ortak hareket edilmesi gerektiğini vurguladı. Toktaş ayrıca, turizm tanıtım ajansları kurulmasını da önererek, Sektörde otelcilerin bir meslek yasası ve örgütlenmesi yok bu durumun da çözülmesi gerekiyor diye konuştu.
KARADENİZ BAYRAMLARI BEKLEMESİN
| Çabamız Karadeniz bölgesini daha fazla tercih edilir hale getirmek. Bunun için bayramları beklememize gerek yok. Şu anda 2-3 ay olan hareketliliğin yıl boyuna yaymak gerekiyor. Coğrafyamıza uygun olan yayla turizminin yanı sıra sağlık turizmi, av turizmi, akarsu-rafting turizmi, kuş gözlemciliği, inanç turizmi gibi alternatif turizm çeşitliliğini arttırmamız gerekiyor.
|
Çok Okunanlar
Fındık İhracatçısına Destek Darbesi! Sabır’dan Sisteme Sert Eleştiri
TCMB, indirime 1 puan ile başladı; devam hızı belirsiz
Altında büyük patlama yaklaşıyor: Analistler tarih verip açıkladı
Kadın Girişimciler İçin 1.300 Fırsat Kapısı Açıldı!
Mahfi Eğilmez yazdı: IMF, Türkiye’nin döviz kuru rejimini 'sürünen kur' olarak sınıflandırıyor
Konut satışları yılın zirvesinde: Gözler şimdi kredi faizlerinde
JP Morgan’dan Türkiye açıklaması! Çekilme iddialarına son nokta
Fındık Fiyatları
Son Güncelleme : 2026-10-23 08:06
| Şehir | Levant |
|---|---|
| TMO | 250 TL |
| GİRESUN | 197,50 TL |
| ORDU | 180,00 TL |
| DÜZCE | 159,50 TL |



