Turizmin Sesi Ordu Olacak

Ordu’yu daha fazla tanıtacağız

info@karadenizekonomi.com / 19.01.2015

Turizmin Sesi Ordu Olacak

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, “Ordu’nun bu güzelliğini ne kadar tanıtabilirsek ne kadar çok insana bu mesaj giderse, Ordu bundan çok fazla istifade edecektir.Ordu gelecekte turizmde sesini daha fazla duyuracaktır” dedi.

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu’nun Karadeniz’in özeti olduğunu söyledi. Bir televizyon kanalında Ordu’ya yapılan yatırımları değerlendiren Vali Balkanlıoğlu, “Ordu için diğer Karadeniz illerinin bir özeti diyoruz. Bu bizim tespitimiz değil, başka insanlarda bu yönde tespitte bulunmuşlar. Hem güzellikler, hem sorunlar anlamında. Bizler Ordu'yu tanımaya çalışıyoruz derken, diğer yandan da Ordu'yu tanıtmaya da gayret ediyoruz. Bugüne kadar Ordu'da hiç görülmedik düzeyde ulusal medyayı Ordu'ya getirdik. Yavaş yavaş Ordu'yu Türkiye'nin ve Dünya'nın gündemine oturtmaya çalışıyoruz. Bunu niye yapıyoruz? Ordu çok güzel, gezmeye, görmeye değer yerleri var diyoruz ama her türlü etkinlikte birbirimizi ağırlıyoruz. Halbuki Ordu'ya dışarıdan, hatta yurtdışından insanların gelmesi lazım. Bu güzellikleri bir keşfederlerse tiryakisi olacaklarına inanıyorum. Havaalanı yapılıyor diyoruz. Havaalanı yapılıyor ama kendiliğinden insanlar buraya gelmezler, iyi bir tanıtım lazım. İşte havaalanı bu avantajı sağlayacak. Dereyolu da bitecek. Zaman içerinde burası da turizmle tanışacak” diye konuştu.

''Ordu’yu tanıtmak için çalışmalarımız yoğun şekilde sürüyor''

Ordu’yu tanıtmak için çalışmaların yoğun şekilde devam edeceğini belirten Balkanlıoğlu, “Ordu’yu tanıtmak için çalışmalarımız yoğun şekilde sürüyor. Televizyonlar dahil, reklamlarla tanıtımlarla çok büyük katkı sağlanacaktır. İnsanlarımız, reklam yapmaya, tanıtım yapmaya pek fazla yanaşmıyor. Her şeyin ayağına gelmesini bekliyor. Ulusal kanallardaki program ekiplerini Ordu’ya davet ederek, tanıtıma yer vermeye çalışıyoruz. Türk Hava Yollarının ve deniz otobüslerinin yolcularına okuması için bıraktığı dergilerinde bile Ordu’ya yer verdirdik. Tanıtımın yereli veya ulusalı diye ayırmamak lazım. Her türlü tanıtım vasıtalarından faydalanmak gerekiyor. Ordu’nun bu güzelliğini ne kadar tanıtabilirsek ne kadar çok insana bu mesaj giderse Ordu bundan çok fazla istifade edecektir. Önceden havaalanımız yoktu yapılıyor. Ulaşım arterlerimiz bitince artık hiçbir mazeretimiz kalmıyor. Talep arzı doğuracaktır. Biz bunun çabasındayız Orduyu tanıtmak istiyoruz. Ordu gelecekte turizmde sesini daha fazla duyuracaktır” şekline konuştu. 

ETİKETLER; Turizm Vali Tanıtım
Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar